Dr. Coen Gho

Grondlegger van Hair Science Institute, arts en onderzoeker dr. Coen Gho, internationaal specialist op het gebied van haar, haarstamcellen en tissue engineering. In zijn lange loopbaan ontwikkelde hij diverse nieuwe therapieën voor haarziekten en brandwonden. Als autoriteit op zijn vakgebied werkt hij nauw samen met onder meer het Brandwondencentrum Beverwijk, de International Society of Burn Injuries en de European Tissue Repair Society.

De revolutionaire HaarStamcelTransplantatie-techniek

Gho is bedenker en ontwikkelaar van Partial Longitudinal Follicular Unit Transplantation (PL-FUT), kortweg HaarStamcelTransplantatie (HST) genoemd. HST is een gepatenteerde, verfijnde vorm van haartransplantatie, ontwikkeld vanuit jarenlang haarstamcelonderzoek. Gho ontdekte dat slechts een deel van de haarfollikel (en niet de hele haarfollikel) volstaat om één of meerdere haren te vormen. Hierdoor is het mogelijk om in zowel het donor- als het ontvangstgebied nieuwe haren te laten groeien. Deze revolutionaire techniek vormt de basis van het Hair Science Institute, het onderzoeks- en ontwikkelingsinstituut met Hair Stem Cell Clinics over de hele wereld.

Met een nooit aflatende drive en enorme expertise werkt Gho onophoudelijk aan verfijning van de HST-techniek en het patiëntvriendelijker maken van behandelingen.

 

 

Organisaties

Als autoriteit op het gebied van haar, stamcellen en tissue engineering is dr. Coen Gho/Hair Science Institute verbonden aan:

  • HAARcentrum, vice-voorzitter, Raad van Advies
  • American Society of Hair Restoration Surgery (ASHRS)
  • European Burn Association (EBA)
  • International Society of Burn Injuries (ISBI)
  • European Tissue Repair Society (ETRS)
  • European Burns Casualties Association (EBCA)