Educatiebehandeling Hair Science Clinic

Research & Development

Hair Science Institute wordt gedreven door verbetering en vernieuwing. Een belangrijke aanjager is onze eigen Research & Development (R & D)-afdeling. Deze vormt samen met de klinieken en de Hair Science Academy het Hair Science Institute. 

 

Hair Science Institute

 

Een revolutionaire techniek

De HST-techniek gebruikt de kracht van de natuur, het regenererend vermogen van de menselijke stamcel. Bijzonder aan deze techniek is dat maar een klein deel van de haarfollikel – en niet de hele haarfollikel – nodig is voor nieuwe haargroei. 

 

Research & Development Hair Science Institute

the ultimate stem cell

 

Het minuscuul stukje weefsel wordt geoogst uit het donorgebied en bevat genoeg stamcellen om in het ontvangstgebied nieuw haar te doen groeien. Een klein wonder, want zo ontstaan meerdere haren uit een enkele graft (haarfollikel). 

 

Research & Development Hair Science Institute

 

Wetenschap als basis

Onze eigen R & D-afdeling werkt structureel aan het perfectioneren van de HST-techniek. Zo verbeteren we doorlopend de instrumenten en efficiency van onze medische behandelingen. 

Ook willen we zo klantvriendelijk en kostenefficiënt mogelijk werken. Daarom zijn wij een actieve partner in wetenschappelijk onderzoek met universiteiten en ziekenhuizen over de hele wereld.

 

Dr. Coen Gho

Onze R & D-afdeling vormt samen met de klinieken en de Hair Science Academy het Hair Science Institute. We zijn de enige haartransplantatiekliniek ter wereld met deze faciliteiten voor onderzoek en educatie. Als cliënt van de Hair Science Institute profiteer je direct van de expertise uit deze kenniscentra. 

 

Dr. Coen Gho Research & Development Hair Science Institute

Dr. Coen Gho, MD PhD en hoofd Research & Development Hair Science Institute

 

Grondlegger van Hair Science Institute, dr. Coen Gho, is een internationale autoriteit op het gebied van haar, stamcellen en tissue engineering. Als expert binnen zijn vakgebied werkt hij intensief samen met onder meer het Brandwondencentrum Beverwijk, de International Society of Burn Injuries en de European Tissue Repair Society.

 

Lees: Coen Gho, een reis van van 25 jaar wetenschappelijk onderzoek