Skip to content Skip to footer

Research & Development

Hair Science Institute wordt gedreven door verbetering en vernieuwing. Een belangrijke aanjager is onze eigen Research & Development (R & D) -afdeling. Deze afdeling is – net als de Hair Science Clinics en de Hair Science Academy – onderdeel van het Hair Science Institute en wordt geleid door dr. Coen Gho, internationale autoriteit op het gebied van haar, stamcellen en tissue engineering en grondlegger van het Hair Science Institute.

De revolutionaire techniek

Gho is bedenker en ontwikkelaar van de gepatenteerde HaarStamcel Transplantatie (HST)-techniek. Deze geavanceerde haartransplantatietechniek gebruikt de kracht van de natuur, het regenererend vermogen van de menselijke stamcel. Bijzonder aan deze techniek is dat maar een klein deel van de haarfollikel – en niet de hele haarfollikel – nodig is voor nieuwe haargroei. Het minuscuul stukje weefsel wordt geoogst uit het donorgebied en bevat genoeg stamcellen om in het ontvangstgebied én in het donorgebied nieuw haar te doen groeien.

Wetenschap als basis

Onze R & D-afdeling werkt structureel aan het perfectioneren van de HST-techniek. Zo verbeteren we doorlopend de instrumenten en efficiency van onze medische behandelingen. Ook willen we zo klantvriendelijk en kostenefficiënt mogelijk werken. Daarom zijn wij een actieve partner in wetenschappelijk onderzoek met universiteiten en ziekenhuizen over de hele wereld.

Dr. Coen Gho

Onze R & D-afdeling vormt samen met de klinieken en de Hair Science Academy het Hair Science Institute. We zijn de enige haartransplantatiekliniek ter wereld met deze faciliteiten voor onderzoek en educatie. Als cliënt van de Hair Science Clinics profiteer je direct van de expertise uit deze kenniscentra. 

Grondlegger van Hair Science Institute, dr. Coen Gho, is een internationale autoriteit op het gebied van haar, stamcellen en tissue engineering. Als expert binnen zijn vakgebied werkt hij intensief samen met onder meer het Brandwondencentrum Beverwijk, de International Society of Burn Injuries en de European Tissue Repair Society