Hair Science Institute

Haartransplantatie video

Ben je op zoek naar interessante haartransplantatie video’s? Dankzij internet is het zoeken en vinden van haartransplantatie informatie vrij eenvoudig. Een groot aantal (inter)nationale websites, van onder andere haarklinieken, geven op overzichtelijke wijze inzicht in de behandeling. Ook het zoeken en bekijken van een haartransplantatie video geeft je een goed beeld van de haartransplantatie.

Toegankelijke haartransplantatie informatie

Op een toenemend aantal websites kun je naast haartransplantatie voor en na foto’s informatie vinden over hoe de ingreep in realiteit wordt toegepast. Waar je dankzij het bekijken van de foto’s jezelf een beeld kunt vormen van de mogelijke resultaten, laten haartransplantatie video’s je zien wat er allemaal gebeurt voor en tijdens de ingreep. Haartransplantatie video’s vind je onder andere op YouTube. Niet alleen haarklinieken plaatsen hier video’s, maar ook mannen en vrouwen die de ingreep hebben laten toepassen tonen hier het gemaakte beeldmateriaal. Je kunt stap voor stap zien hoe de ingreep verloopt. Aan de objectiviteit en echtheid van de beelden hoeft u niet te twijfelen. Het zijn video’s die tijdens een haartransplantatie, met toestemming van degene die behandeld wordt, zijn gemaakt.

Indeling video’s over haartransplantatie

Uitgebreide haartransplantatie video’s laten een volledig behandeltraject zien:

  • Het eerste consult, waarin de wensen ten aanzien van de haartransplantatie resultaten worden besproken. Ook zie je hoe een haartransplantatie specialist de hoofdhuid en het haarverlies beoordeelt om vast te kunnen stellen hoeveel grafts tijdens de ingreep worden getransplanteerd.
  • Eerst worden foto’s gemaakt, waarna je ziet hoe de ingreep nogmaals kort door de behandelend specialist wordt toegelicht. Vervolgens zie je hoe het haar wordt geschoren en hoe de plaatselijke verdovingen worden gezet.
  • De video laat van dichtbij zien hoe de haarzakjes uit het donorgebied worden gehaald en gecontroleerd worden, voordat plaatsing in de transplantatiegebieden plaatsvindt.
  • Op het einde van de video wordt het eindresultaat getoond.

Wat haartransplantatie video’s vaak niet laten zien, is hoe de herstelperiode verloopt en hoe de haargroei zich ontwikkelt. Deze beelden worden door haarklinieken niet als vanzelfsprekend getoond, terwijl je vooraf graag een idee hebt van de ontwikkeling door de weken en maanden heen. Als je zoekt op internet, zijn er tal van voorbeelden beschikbaar die deze periode wél in beeld brengen. Waar vind je deze beelden? Persoonlijke blogs en vlogs zijn populair. Een groot aantal mensen dat een haartransplantatie laat toepassen, doet hier online verslag van. Waar je bij een haarkliniek doorgaans alleen de voor en na beelden ziet, zie je op persoonlijke pagina’s ook hoe iemand van de ingreep is hersteld en hoelang het duurt voordat de haargroei zich begint te ontwikkelen.

Haartransplantatie video’s op YouTube

Zoeken naar actuele video’s kun je op YouTube doen. Het platform deelt zowel binnen-als buitenlandse haartransplantatie video’s. Door ook video’s te bekijken van haartransplantaties die in het buitenland zijn toegepast kun je de vergelijking maken met Nederlandse haarklinieken. Je ziet hoe een haartransplantatie specialist in het buitenland vaak wordt bijgestaan door assistenten. Zowel het extraheren van de haarzakjes als het terugplaatsen gebeurt op efficiënte wijze. Uiteraard brengt een haartransplantatie video niet de volledige behandeling in beeld. De behandelduur van een haarimplantatie is 6 tot 9 uur. De video’s laten samengevat zien hoe de verschillende facetten van de ingreep gebeuren.

Haartransplantatie video bekende Nederlanders

Bekende mensen zoals Gerard Joling en Jan de Hoop hebben in het verleden succesvolle HaarStamcel Transplantaties bij Hair Science Institute laten toepassen. Van de ingrepen en consulten bij de kliniek zijn video’s gemaakt. Je kunt deze video’s online bekijken, terwijl je de mogelijkheden van een haarimplantatie overweegt. Hair Science Institute is de enige kliniek in Nederland waar de beproefde HST-methode wordt toegepast. Door de haarzakjes voor het extraheren te splitsen, blijft het donorgebied intact, terwijl ook op de transplantatiegebieden nieuwe haargroei wordt gecreëerd.

De methode is iets duurder dan de FUT- en FUE-methodes, maar je hoeft jezelf geen zorgen te maken over een uitgeput donorgebied waarbij de haardos zo is uitgedund dat de hoofdhuid zichtbaar is geworden. De haartransplantatie video’s van bekende mensen laten je zien hoe een behandeldag bij Hair Science Institute eruit ziet. Je ziet de behandelruimte en de manier waarop de specialisten met de haarzakjes omgaan. Interessant om te zien is met welke precisie de grafts in de kale gebieden geplaatst worden. Resultaten die bereikt worden zijn natuurgetrouw en blijvend.

Geavanceerde behandelmethode

Naast haarklinieken in Maastricht en Amsterdam heeft Hair Science Institute ook vestigingen in Engeland, Frankrijk, Indonesië en de Verenigde Arabische Emiraten. Alleen in de haarklinieken van onze klinieken wordt de geavanceerde HaarStamcel Transplantatie methode toegepast. De unieke techniek kan bij mannen en vrouwen met succes worden toegepast. Als je de haartransplantatie tarieven vergelijkt dan is de HST-methode doorgaans de kostbaarste optie.

Daar staat tegenover dat het de meest geavanceerde haartransplantatie techniek is. Online kun je zowel haartransplantatie voor en na foto’s, haartransplantatie video’s en klantervaringen vinden over deze unieke techniek. Zeker als je zoekt naar een blijvende oplossing bij haarverlies, is beeldmateriaal goed om een beter beeld te krijgen van zowel de behandelmogelijkheden als de resultaten die bereikt worden.

Haartransplantatie video – FAQ

Ja, online zijn verschillende video’s waarin te zien is hoe het haar voor de ingreep wordt geschoren. Je kunt zelf je haar millimeteren, maar je kunt dit ook in de kliniek laten doen.

Regelmatig wordt het volledige behandeltraject op video vastgelegd. Je ziet hoe de verdovende injecties worden gegeven. Het verdoven van de huid gaat snel en kan ongemakkelijk aanvoelen. Nadat de naalden in de huid gaan, voel je geen pijn meer. Bekijk ons Youtube kanaal voor alle video’s van Hair Science Clinic.

Op ons Youtube kanaal vind je onze haartransplantatie video’s met meer informatie over de verschillende behandeltechnieken. Je kunt duidelijk zien hoe de haarzakjes uit het donorgebied worden geoogst en hoe de grafts voorbereid worden, om vervolgens getransplanteerd te worden naar de kale gebieden.

Tot voor een aantal jaren geleden was de FUT-methode de techniek die bij haartransplantaties werd toegepast. De arts haalde een reepje huid van het achterhoofd, waardoor het bekende haartransplantatie litteken ontstond. De techniek die tegenwoordig worden toegepast door Hair Science Institute, de HaarStamcel Transplantatie, laat niet langer dergelijke zichtbare littekens achter.

Een haartransplantatie is een ingrijpende behandeling die op maat wordt samengesteld en uitgevoerd. In grote lijnen is het verloop van het behandeltraject hetzelfde, terwijl de omvang van de ingreep bij iedereen verschilt. De een heeft genoeg aan een relatief kleine ingreep met 750 haarzakjes, terwijl bij iemand anders mogelijk meer dan 3.000 haarzakjes nodig zijn voor een mooi resultaat.

Persoonlijke video’s die je vindt op een forum of in een persoonlijke blog, laten je zien hoe anderen de hoofdhuid camoufleren na de ingreep. Belangrijk om te weten is dat je je hoofdhuid de eerste 7 tot 10 dagen zoveel mogelijk met rust laat. Daarna kun je een hoofddeksel gebruiken dat niet te strak om je hoofd zit.

Op de website van Hair Science Institute kun je onder meer een video bekijken van Gerard Joling. Je ziet hoe het consult verloopt en hoe de ingreep wordt toegelicht. Online kun je ook andere video’s van adviesgesprekken bekijken.

De haartransplantatie behandeling wordt in binnen- en buitenland uitgevoerd. Veel klinieken, maar ook haarchirurgen die de ingreep toepassen, plaatsen beeldmateriaal online. Datzelfde geldt voor mannen en vrouwen die een haartransplantatie hebben ondergaan en hiervan video’s hebben. Buitenlandse haartransplantatie video’s kunnen interessant vergelijkingsmateriaal zijn.

Plaats je zelf een video online, dan bepaal je zelf hoelang de video online blijft. Je kunt de video zelf verwijderen. Worden tijdens een haartransplantatie video opnames gemaakt door de kliniek? Vraag dan altijd naar de bestemming van de beelden en de tijdspanne waarin de beelden zichtbaar zijn.

Consult haartransplantatie

Een haartransplantatie is een unieke ingreep, waarbij nieuwe haargroei op uitgedunde, kale plekken mogelijk wordt gemaakt. Het is de enige behandeling bij Alopecia androgenetica die blijvende resultaten heeft. Heb je last van erfelijke haaruitval en ben je op zoek naar een natuurlijk resultaat? Wellicht dat een haartransplantatie een oplossing biedt. Bereid jezelf voor op een eventuele ingreep door jezelf voor te laten lichten door ervaren professionals.

Maak een afspraak bij een haarkliniek en bespreek met een specialist de verwachtingen die je hebt van een behandeling. Ben je benieuwd of de methode van Hair Science Institute bij jouw verwachtingen aansluit? Tijdens een gratis consult wordt je situatie beoordeelt. Gebruik je medicatie en/of heb je een chronische aandoening? Neem informatie over je gezondheid mee naar het consult, dit kan van invloed zijn op zowel de behandeling als het resultaat. Een afspraak bij Hair Science Institute kun je maken door telefonisch contact op te nemen met +31 (0)43 601 8101. Je kunt ook het online contactformulier met een ‘bel mij terug’ verzoek invullen.