Educatiebehandeling: Haartransplantatie lagere kosten
Educatiebehandeling: lagere kosten, zelfde kwaliteit

Educatiebehandeling: lagere kosten, zelfde kwaliteit

Denk jij aan het ondergaan van een haartransplantatie? Zou jij wel behandeld willen worden, maar twijfel je over de prijs? Dan is een educatiebehandeling misschien iets voor jou. Als educatiepatiënt onderga je een high-end HaarStamcel Transplantatie (HST) tegen een speciaal educatietarief. De kwaliteit is hetzelfde als die van een reguliere behandeling. Er is maar één verschil: de behandeling duurt langer.

Autoriteit in haartransplantaties

Hair Science Clinic is toonaangevend op het gebied van haartransplantaties. Onze HST-haartransplantatietechniek heeft een wetenschappelijke oorsprong en is bewezen effectief. De resultaten van HST zijn ongeëvenaard. Het is de meest doeltreffende ingreep om haar te verdichten en volume te creëren. Deze verfijnde, gepatenteerde vorm van haartransplantatie wordt alleen toegepast in de gecertificeerde Hair Science Clinics van Hair Science Institute.

 

Educatiebehandeling: Haartransplantatie lagere kosten

Dr. Coen Gho

Kies voor betrouwbaar

Gelukkig kiezen steeds meer mensen voor veilig en betrouwbaar. Onze HST-methode is gebaseerd op meer dan 25 jaar wetenschappelijk onderzoek en wordt altijd uitgevoerd door gespecialiseerde artsen en technicians.

Precisiewerk

Typisch voor HST is het gebruik van minuscule naaldjes die de huid en het donorgebied minimaal beschadigen, waardoor deze snel herstelt. Hoogopgeleid personeel, de hoogste medische standaards en het gebruik van precisie-instrumenten zorgen ervoor dat onze methode zeer veilig is.

 

Educatiebehandeling: Haartransplantatie lagere kosten

Voor- en na resultaat van een HST-behandeling

Hair Science Academy

Om uit te leggen wat een educatiebehandeling inhoudt, moeten we eerst wat meer vertellen over de structuur van onze organisatie. Hair Science Clinics zijn onderdeel van Hair Science Institute, waaronder ook een eigen R&D-afdeling en de Hair Science Academy valt.

Uniforme werkwijze

Iedereen die in onze klinieken werkt, doorloopt een intensieve specialisatie in de HST-techniek binnen de Academy. Dat betekent: in elke Hair Science Clinic ter wereld werken we op dezelfde wijze, volgens dezelfde hoge standaards.

Hoge kwaliteit, voor een lagere prijs

In ons eductieprogramma leiden we eigen medisch personeel op, in een uitgekiende mix van theorie en praktijk. Voor die praktijktrainingen zijn wij voortdurend op zoek naar cliënten die een educatiebehandeling willen ondergaan.

 

HST in de praktijk

Tijdens een educatiebehandeling brengen junior artsen en technicians de HST-techniek in praktijk, onder supervisie van een ervaren specialist. Voor jou als cliënt betekent dit: dezelfde high-end haartransplantatie, alleen duurt die enkele uren langer dan normaal. In ruil hiervoor kun je de behandeling ondergaan tegen een speciaal tarief.

Zelfde resultaat

De kwaliteit van een educatiebehandeling is net zo goed is als die van een reguliere behandeling. De langere behandelduur  is het enige verschil. Met andere woorden: er is alleen een verschil in tijdsduur, niet in resultaat.

Educatiepatiënt aan het woord

Toen de 42-jarige Eddy Franssen uit Maastricht hoorde over de educatiebehandelingen van Hair Science Clinic, was dat het moment om de knoop door te hakken, na jarenlange twijfel.

Geen zin in gedoe

¨Ik had wel eens gelezen over goedkope aanbieders in het buitenland, maar die optie viel voor mij meteen af. Ik had geen zin in onzeker en complex gedoe. Ook het idee dat nazorg niet beschikbaar is als je het nodig hebt, vond ik niet fijn. Stel je voor dat ik na de ingreep alsnog vragen of last van kwaaltjes heb, dan is het toch prettig als een arts je meteen kan helpen.¨

Twijfel voorbij

Jarenlange twijfel werd doorbroken toen Eddy per toeval met een medewerkster van Hair Science Institute in gesprek raakte. Door haar werd hij gewezen op de mogelijkheid van een educatiebehandeling. Ze adviseerde Eddy om langs te gaan voor een vrijblijvende intake.

Fijne intake

¨Die intake was heel fijn. Arts Kristel van Herwijnen had overduidelijk veel expertise, dat gaf meteen vertrouwen. Ze nam de tijd voor me én – dat vond ik vooral fijn – haar ideeën over mijn nieuwe haarlijn sloten helemaal aan bij de mijne. Dat nam de laatste twijfels weg.¨

 

https://www.youtube.com/watch?v=KxkzUi2QqRA

Interesse in een educatiebehandeling?

Ontdek jouw mogelijkheden tijdens een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze artsen. Je krijgt persoonlijk advies, gerichte informatie en er is alle ruimte om vragen te stellen. Samen bespreken we uitvoerig de mogelijkheden, jouw wensen en verwachtingen. Op basis hiervan stellen we een individueel behandelplan voor je op.