Danny membre Rumag haartransplantatie
Haartransplantatie Danny Membre – vervolgbehandeling

Haartransplantatie Danny Membre - vervolgbehandeling

 

Danny Membre, ondernemer, artiestenmanager en oprichter van internet community en lifestyle brand Rumag, onderging in 2019 een haartransplantatie volgens de HaarStamcel Transplantatie (HST)-techniek bij Hair Science Clinic. Hiermee werd zijn kalende kruin aangepakt en ook de ‘brug’ (het gebied tussen het voorhoofd en de kruin) opgevuld. Onlangs was Danny bij ons terug voor een vervolgbehandeling. Waarom hij die deed lees je hier.

 

Ik kan het iedereen aanbevelen

Danny zei in 2019, na zijn HST-behandeling, het volgende:

“Ik ben volkomen open over mijn haartransplantatie. Veel mensen schamen zich ervoor, ik niet. Ik ben gewoon blij dat ik nu weer een prachtige bos haar heb. Als een ware koning ben ik behandeld door de specialisten van Hair Science. Het is één van mijn beste beslissingen ooit, om dit te doen. Het resultaat mag er wezen en ik kan het echt iedereen aanbevelen”, aldus een tevreden Danny.

Danny-Membre-haartransplantatie

Voor – na resultaat HST behandeling Danny Membre

Waarom dan toch een tweede behandeling?

Onlangs was Danny terug bij Hair Science Clinic voor een tweede behandeling. Is hij toch niet tevreden? Is het de vorige keer mislukt dat hij opnieuw behandeld wordt? “Nee, absoluut niet,” aldus Danny. “Soms moet je júist voor een tweede keer gaan om optimaal resultaat te behalen.”

Arts Lisa Hazenkamp legt het uit

“Als mensen bij ons op consult komen voor een mogelijk behandeling, dan kijken we altijd eerst naar de oorzaak. Meest voorkomende vorm is de erfelijke vorm en dat is een proces wat vaak op jonge leeftijd begint. Met een HST-behandeling is het mogelijk die haardichtheid weer verder te verhogen. Alleen stoppen we daarmee niet het proces van haaruitval.”

 

Lisa Hazenkamp

Arts Lisa Hazenkamp van Hair Science Clinic Amsterdam

 

“We kijken daarom naar hoe het patroon in de familie voorkomt en hoe het in de toekomst mogelijk nog verder ontwikkelt. Soms volstaat één behandeling maar soms is het ook nodig nog een vervolgbehandeling te doen als de haaruitval verder gaat.”

 

Lezen: haartransplantatie op jonge leeftijd, do or don’t

Zien: de vervolgbehandeling van Danny

Terugblik: Danny's eerste HST haartransplantatie

Bekijk een impressie van Danny’s eerste HST behandeling in 2019.

 

Ook interesse in een (vervolg)haartransplantatie? Laat je adviseren!

Tijdens een gratis en vrijblijvend consult kijken we heel goed naar je persoonlijke haarsituatie. Op basis daarvan adviseren we je wat de beste optie is. Samen bespreken we uitvoerig de mogelijkheden, jouw wensen en verwachtingen. Op basis hiervan wordt een individueel behandelplan voor je opgesteld.