Nieuwe partner: Ricardo Vila Nova Lissabon

Nieuw partnership: Hair Science Clinic & Ricardo Vila Nova Lissabon

Hair Science Clinic en Hair Science Institute zijn verheugd een nieuwe samenwerking aan te kondigen met de gerenommeerde tricholoog Ricardo Vila Nova, van het gelijknamige Ricardo Vila Nova Hair Doctors.

Ricardo Vila Nova is een autoriteit op het gebied van niet-chirurgische haarbehandelingen en leidt medische expertisecentra in Lissabon, Londen, Seef (Bahrein) en Al Bateen (Abu Dhabi). Deze klinieken bieden effectieve behandelingen in haarherstel met behulp van state of the art technologieën. Gepersonaliseerde formules die haar en hoofdhuid helpen herstellen en versterken.

Ricardo Vila Nova

De beroemde tricholoog Ricardo Vila Nova staat wereldwijd bekend als ’the hair whisperer’. Een bijnaam die hij heeft verdiend na meer dan tien jaar succesvol herstel van de gezondheid en vitaliteit van het haar van talloze klanten. Met een graad in Biochemie en als DSc in biofysica, zijn Vila Nova’s technieken eerder geworteld in de wetenschap dan in magie, maar de resultaten die hij bereikt zijn niets anders dan wonderbaarlijk.

 

Ricardo Vila Nova

 

HST: de revolutionaire haartransplantatiemethode

Met de nieuwe samenwerking wil Ricardo Vila Nova Hair Doctors zijn hoogwaardige diensten uitbreiden met de gepatenteerde en wetenschappelijk bewezen HaarStamcel Transplantatie (HST), een revolutionaire haartransplantatiemethode die gebaseerd is op tientallen jaren haarstamcelonderzoek. Deze gepatenteerde procedure is minder invasief dan traditionele methoden, met een snellere hersteltijd, laat minimale littekens achter en creëert een hoge haardichtheid die natuurlijk ogende resultaten biedt in zowel het getransplanteerde als het donorgebied.

Een nieuwe standaard voor haarherstel

Ricardo Vila Nova erkent de vele ontwikkelingen in de medisch-cosmetische industrie, die elkaar snel opvolgen. Daardoor stijgt het aantal aanbieders van conventionele haartransplantaties explosief. Tegelijkertijd lijken mensen meer geneigd om hun haarproblemen op jongere leeftijd aan te pakken door middel van transplantatie, zonder zich te realiseren wat de onmiddellijke en vaak langdurige gevolgen zijn.

 

Betrouwbare partner

“Door voor dit innovatieve en vooruitstrevende partnerschap te kiezen, kunnen we ons dienstenaanbod aanvullen en onze klanten bedienen met de beste en meest verfijnde haartransplantatiebehandeling die beschikbaar is. We hopen een nieuwe standaard te zetten voor haarherstel in Portugal en daarbuiten. Hair Science Institute is een betrouwbare partner die waarde hecht aan wetenschap, service en hoogwaardige medische zorg,” aldus Vila Nova.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met besthair@hasci.com