Wetenschap drijft het Hair Science Institute

HaarStamcel Tranplantatie (HST) is het neusje van de zalm op haartransplantatiegebied. Het is de techniek met de mooiste resultaten, bewezen effectief en met een ijzersterke wetenschappelijke basis.

De gepatenteerde HST-techniek onderscheidt zich door de minimale littekenvorming, de hoge haardichtheid en het natuurlijke resultaat. Deze unieke behandelmethode wordt uitsluitend uitgevoerd in officiële Hair Stem Cell Clinics, door speciaal opgeleide artsen en technicians.

 

 

 

Eigen research, opleiding & klinieken

Wereldwijd behandelen we jaarlijks duizenden patiënten. Daarnaast houden we ons actief bezig met opleiding, ontwikkeling en onderzoek.

De eigen Research & Development afdeling + de Hair Science Academy + de wereldwijde Hair Stem Cell Clinics vormen samen Hair Science Institute. We zijn de enige haartransplantatiekliniek ter wereld met deze faciliteiten voor onderzoek en educatie.

Als patiënt profiteer je rechtstreeks van de expertise uit deze kenniscentra.

 

Wetenschap als fundament

Grondlegger van Hair Science Institute, arts en onderzoeker dr. Coen Gho, is een internationaal specialist op het gebied van haar, haarstamcellen en tissue engineering.

Vanuit zijn jarenlang wetenschappelijk onderzoek ontwikkelde hij diverse nieuwe therapieën voor haarziekten en brandwonden.

Als autoriteit op zijn vakgebied werkt hij nauw samen met onder meer het Brandwondencentrum Beverwijk, de International Society of Burn Injuries en de European Tissue Repair Society.

 

HSI logo orange

 

Een revolutionaire techniek

Gho is bedenker en ontwikkelaar van Partial Longitudinal Follicular Unit Transplantation (PL-FUT), kortweg HaarStamcelTransplantatie (HST) genoemd. HST is een gepatenteerde, verfijnde vorm van haartransplantatie, ontwikkeld vanuit jarenlang onderzoek op het gebied van haarstamcellen.

Hij ontdekte dat slechts een deel van de haarfollikel (en niet de hele haarfollikel) volstaat om één of meerdere haren te vormen. Hierdoor is het mogelijk om in zowel het donor- als het ontvangstgebied nieuwe haren te laten groeien.

 

 

 

 

Deze revolutionaire techniek vormt het fundament van het Hair Science Institute, het onderzoeks- en ontwikkelingsinstituut met Hair Stem Cell Clinics over de hele wereld.

Met een nooit aflatende drive en enorme expertise werkt Gho onophoudelijk aan verfijning van de HST-techniek en het patiëntvriendelijker maken van behandelingen.

 

dr. Coen Gho, MD PhD en hoofd Research & Development Hair Science Institute

 

Lees meer over onze wetenschappelijke achtergrond:

Online kenniscentrum

Research & Development

Academy