Skip to content Skip to footer

Kosten

Een vraag die we veel krijgen is: wat zijn de kosten van een haartransplantatie? Om deze vraag te kunnen beantwoorden, is eerst een medische diagnose door een van onze artsen nodig. Op basis hiervan krijg je van persoonlijk behandelplan met een 100% transparante prijsopgave.
Educatiebehandeling

Wat is jouw (haar)situatie?

De kosten van een HST-behandeling worden onder meer bepaald door het aantal te transplanteren grafts. Hoeveel grafts nodig zijn voor een succesvolle haartransplantatie verschilt per persoon en per situatie.

Naast het aantal grafts spelen ook andere factoren een rol: de kwaliteit van het donorhaar, het verloop van de haaruitval, de gezondheid van het donorgebied, je algehele gezondheid en je persoonlijke wensen. Ook kleur en textuur van het haar zijn bepalend voor het resultaat, omdat we streven naar natuurlijke dekking.

Kortom: een HST-behandeling is maatwerk. Tijdens een gratis en vrijblijvend consult stelt de arts een volledige medische diagnose. Op basis hiervan krijg je een persoonlijk behandelplan inclusief een offerte van de kosten.

een investering in jezelf

Een HST-behandeling is een forse investering, maar wel een duurzame. HST is een gepatenteerde techniek voor haartransplantatie, ontwikkeld uit decennialang wetenschappelijk onderzoek.  De behandeling is zeer veilig en kent een groot aantal voordelen ten opzichte van andere haartransplantatietechnieken: minimale littekenvorming, fijnmazige inplant, levenslang resultaat en mogelijkheden voor haarherstel van gezichtshaar (wenkbrauwen, baard). De natuurlijke resultaten van HST zijn ongeëvenaard.

Waarom kiezen voor HST?

HST wordt uitsluitend uitgevoerd in de officiële Hair Science Clinics, met vestigingen in Amsterdam, Maastricht, Düsseldorf, London, Paris, Cap d’Antibes, Milan, Dubai, Jakarta, Bali en Hongkong. Een internationaal team van hoogopgeleide artsen en technicians verleent hier topzorg volgens de hoogste medische standaards.

Prijzen per aantal grafts

Uitgangspunt voor een prijsbepaling is het aantal grafts dat nodig is voor een succesvolle behandeling volgens de HST-methode. De indicatieve prijzen per aantal grafts hebben we voor je uitgewerkt in een overzicht.

Het overzicht geeft geen exacte prijs, maar slechts een indicatie. Deze prijzen zijn gebaseerd op de behandeling in een kliniek in Nederland, Duitsland of Frankrijk. Een exacte kostenbepaling kan uitsluitend plaatsvinden na een gratis, vrijblijvend consult met een arts.