Hair Science Academy - FAQ

HST: UNIEK &BEWEZEN EFFECTIEF

Graag een vrijblijvend consult

Over de HST-methode

HaarStamcel Transplantatie (HST) is een unieke techniek voor haartransplantatie waarvan de effectiviteit wetenschappelijk is bewezen. De resultaten van een HaarStamcel Transplantatie zijn ongeëvenaard. Getransplanteerde haarfollikels blijven een leven lang haar produceren. Het is de meest doeltreffende ingreep om haar te verdichten en volume te creëren. De geoogste grafts zijn superklein, daarom is de inplant fijnmazig en zeer natuurlijk.

Nothing compares

Geen enkele andere haartransplantatietechniek evenaart HST. Hair Stem Cell Clinics zijn dus anders dan alle andere haarklinieken.

Het ontstaan van HST

HaarStamcel Transplantatie is een verfijnde, wetenschappelijk onderbouwde techniek voor haartransplantatie. Alleen speciaal opgeleide artsen en technicians in officiële Hair Stem Cell Clinics mogen behandelen volgens deze gepatenteerde methode.

 

Grondlegger van Hair Science Institute, dr. Coen Gho, houdt zich al meer dan dertig jaar bezig met wetenschappelijk onderzoek op het gebied van haar, stamcellen en tissue engineering. Uit deze studies is de Partial Longitudinal Follicular Unit Transplantation (PL-FUT) methode ontwikkeld, die kortweg HaarStamcel Transplantatie (HST) wordt genoemd.

De techniek met dubbel effect

HST benut op slimme wijze het regenererend vermogen van de menselijke stamcel. De kern van deze revolutionaire techniek is dat maar een deel van een haarfollikel – en niet de hele haarfollikel – nodig is om om één of meerdere haren te vormen.

Haarstamcellen bevinden zich in de grafts (weefsel met haarfollikel) die voor de transplantatie naar het ontvangstgebied gebruikt worden én in het donorgebied. Hierdoor groeit zowel in het donor- als het ontvangstgebied nieuw haar.

Extra boost

Coen Gho ontwikkelde als aanvulling op zijn unieke techniek een speciaal, gepatenteerd groeimedium. Dit garandeert de levensvatbaarheid van de grafts en stimuleert de stamcellen om te groeien.

HST-techniek voor haartransplantatie bij Hair Science Institute

“ALS TECHNICIANS GEVEN WIJ ONZE CLIËNTEN ALLE AANDACHT ENPERSOONLIJK ADVIES.” Marleen, Technician HSI

Graag een vrijblijvend consult

Hoe werkt een HaarStamcel Transplantatie?

Bij HST verwijderen we niet de hele haarfollikel. Er blijven ook haarstamcellen achter in het donorgebied. Hierdoor vindt ook daar hergroei van haar plaats.

Tijdens een behandeling oogsten we delen van haarfollikels met een minuscule naald. Zo extraheren we haarstamcellen voor transplantatie naar het ontvangstgebied, maar laten we ook haarstamcellen achter in het donorgebied. Op beide plekken laten de follikels nieuw haar groeien.

HST: perfecte haarlijn, natuurlijke look

Omdat de haarfollikel met een zeer kleine naald wordt gesplitst en daarna geëxtraheerd, zijn de grafts veel kleiner dan bij conventionele technieken. Met als resultaat een hoge haardichtheid, een 100% natuurlijke look en een perfecte haarlijn.

Nieuw haar

Zowel de achtergebleven als de verplaatste haarstamcellen vormen binnen enkele weken nieuw haar. Dit is haar van dezelfde kwaliteit als de overige haren. Na een volledige haargroeicyclus van 9 maanden is het definitieve resultaat van HST zichtbaar.

Schema HaarStamcel Transplantatie

HaarStamcel Transplantatie resultaten

Donorgebied na extractie

HST-techniek voor haartransplantatie bij Hair Science Institute

Donorgebied direct na extractie

Grafts uit donorgebied

HST-techniek voor haartransplantatie bij Hair Science Institute

Grafts uit het donorgebied

Ontvangstgebied 9 maanden na haartransplantatie

HST-techniek voor haartransplantatie bij Hair Science Institute

Detailopname ontvangstgebied
9 maanden na behandeling

HST,
een gepatenteerde en verfijnde vorm van haartransplantatie

Sinds 1996 heeft arts en onderzoeker Coen Gho fundamentele studies uitgevoerd op het gebied van haartransplantatie. Zijn onderzoek heeft onder andere aangetoond dat verschillende delen van de haarfollikel stamcellen bevatten die haargroei induceren.

Wereldwijd

HST is een methode voor haartransplantatie op basis van de potentie van stamcellen. Deze techniek is ontwikkeld door Hair Science Institute en wordt wereldwijd uitgevoerd in onze klinieken in Amsterdam, Maastricht, Cap d’Antibes, Parijs, Londen, Jakarta en Dubai.

Alleen bij onze klinieken

Een haartransplantatie volgens de HST-methode kun je alleen ondergaan bij een van de gecertificeerde Hair Stem Cell Clinics.

Smiley face

Patent Hasci

ALLES NOG EENS RUSTIG DOORNEMEN ?

HST- de unieke methode voor haartransplantatie

Hair Science Institute

Ontdek of de unieke HST-methode u kan helpen met uw kaalheid
en download nu gratis uw brochure met alle informatie over haartransplantatie.