Beste haartransplantatie kliniek Amsterdam balie

HaarStamcel Transplantatie; de HSI-methode Uniek, bewezen én effectief.

Graag een vrijblijvend consult

Over de HSI-methode

De HSI-methode is een bewezen effectieve haartransplantatietechniek. De resultaten van een HaarStamcel Transplantatie met deze methode zijn zonder meer uniek en worden door geen enkele andere haartransplantatie techniek geëvenaard. Dit onderscheidt Hair Science Institute van alle andere haarklinieken.

 

 

Het ontstaan van de HSI-methode

De HSI-methode is een gepatenteerde en verfijnde vorm van haartransplantatie. Sinds 1996 heeft drs. Coen Gho fundamentele studies uitgevoerd op het gebied van HaarStamcel Transplantatie. Uit zijn onderzoek is de HSI-methode ontstaan en verder ontwikkeld door Hair Science Institute.

 

De ‘Partial Longitudinal Follicular Unit Transplantation’ (PL-FUT) methode is ontwikkeld door arts en wetenschapper drs. Coen Gho. Omdat dit voor veel mensen moeilijk te onthouden is, wordt deze techniek ‘HaarStamcel Transplantatie’ genoemd. Uit zijn onderzoek blijkt dat een deel, in plaats van het gehele haarzakje, volstaat om één of meerdere haren te vormen. Dit komt doordat zich haarstamcellen bevinden in de graft, het weefsel dat voor de transplantatie gebruikt wordt, maar ook in het achtergebleven deel. Hierdoor groeien er zowel in het donor- als het ontvangstgebied nieuwe haren.

 

De HSI-methode benut op slimme wijze de natuurlijke stamcellen in combinatie met een speciaal ontwikkeld medium. Dit garandeert de levensvatbaarheid van de grafts en geeft de juiste stimulatie aan de stamcellen om uit te groeien. Beide componenten zijn een voorwaarde om de meest natuurlijke resultaten te bereiken. Dit medium staat alleen Hair Science Institute ter beschikking.

 

 

Kennismaking met unieke haartransplantatie

Maak kennis met onze kliniek en ontdek onze unieke aanpak

Wilt u meer informatie over onze gepatenteerde HaarStamcel techniek of wilt u een persoonlijk advies? Wij nemen alle tijd voor u tijdens een persoonlijk consult.

Graag een vrijblijvend consult

Hoe werkt een HaarStamcel Transplantatie?

Bij een HaarStamcel Transplantatie, de HSI-methode, verwijderen we niet de gehele haarfollikel maar blijven ook een aantal haarstamcellen achter in het donorgebied. Hierdoor vindt ook daar hergroei van het haar plaats.

 

Tijdens een behandeling worden delen van haarfollikels geoogst met een naald. Onze innovatieve haartransplantatietechniek maakt het mogelijk om haarstamcellen achter te laten in het donorgebied en tegelijkertijd te extraheren voor transplantatie in het ontvangstgebied. De follikels zijn in staat nieuwe haren te laten groeien.

Omdat de haarfollikel met een hele kleine naald wordt gesplitst en daarna wordt geëxtraheerd (uit de hoofdhuid gehaald), heeft deze methode als voordeel dat de grafts veel kleiner zijn in vergelijking met de conventionele haartransplantatie technieken. Met als resultaat een hogere haardichtheid met een veel natuurlijkere look en vooral een perfecte haarlijn.

Door maar een deel van het haarzakje en de stamcellen weg te nemen vormen de achtergebleven en de verplaatste haarstamcellen allebei binnen enkele weken nieuw haar. Dit is haar van dezelfde kwaliteit als de overige haren. Na een volledige haargroeicyclus van 9 maanden is het definitieve resultaat zichtbaar.

 

 

De HSI-methode

HaarStamcel Transplantatie resultaten

Donorgebied na extractie

DONORGEBIED
DIRECT NA EXTRACTIE

Grafts uit donorgebied

GRAFTS UIT HET
DONORGEBIED

Ontvangsbegied 9 maanden na behandeling

DETAILOPNAME
ONTVANGSTGEBIED 9 MAANDEN
NA BEHANDELING

HaarStamcel Transplantatie, een gepatenteerde en verfijnde vorm van haartransplantatie

 

Sinds 1996 heeft arts en onderzoeker Coen Gho fundamentele studies uitgevoerd op het gebied van haartransplantatie. Zijn onderzoek heeft onder andere aangetoond dat verschillende delen van de haarfollikel stamcellen bevatten die haargroei induceren.

 

De HSI-methode is een haartransplantatie methode op basis van de potentie van stamcellen. Deze techniek is ontwikkeld door Hair Science Institute en wordt wereldwijd uitgevoerd in onze klinieken in Amsterdam, Maastricht, Cap d’Antibes, Parijs, Londen, Jakarta en Dubai.

 

Het is alleen mogelijk om een HaarStamcel Transplantatie met de HSI-methode te ondergaan bij een van de gecertificeerde Hair Science Institute klinieken waar de technicians en artsen opgeleid zijn door Hair Science Academy van  Hair Science Institute.

 

Patent Hasci

Liever alles doornemen op de bank?

Ontdek of de unieke HSI-methode u kan helpen met uw kaalheid en download nu gratis uw brochure met alle informatie over haartransplantatie.