Wenkbrauw haartransplantatie Ingrid Willems

“Ik ben blij dat de expressie in mijn gezicht terug is.”

Graag een vrijblijvend consult

Wenkbrauwtransplantatie

Tot voor kort was het niet mogelijk om op een natuurlijke wijze wenkbrauwen te  behandelen en op een mooie manier te reconstrueren. Maar dankzij de unieke werkwijze van de HSI-methode die de vorming van littekens tegengaat is ook deze toepassing mogelijk gemaakt, met prachtige resultaten.

Wenkbrauwen zijn heel bepalend in een gezicht en geven diepte en expressie. Wenkbrauwen die te dun zijn geworden of zelfs ontbreken omdat deze bijvoorbeeld te sterk geëpileerd zijn, kunnen aangevuld of opnieuw gestructureerd worden met de HSI-methode.

 

Bij het restaureren van de wenkbrauwen is het erg belangrijk dat de haren in de juiste vorm en met de juiste haargroeirichting geïmplanteerd worden. Omdat de HSI-methode door gebruik van precisie-instrumenten heel weinig hersteltijd nodig heeft, zijn de wenkbrauwen al snel genezen.

 

Om de wenkbrauwen eventueel nog verder op te vullen kan gekozen worden voor een vervolgbehandeling of voor zogenaamde wenkbrauw pigmentatie. Dit geeft de wenkbrauw een vollere natuurlijke look.

 

Resultaten

Wenkbrauwen voor behandeling

Wenkbrauwen voor de behandeling

Wenkbrauwen direct na behandeling

Wenkbrauwen direct na de behandeling

Wenkbrauwen 9 maanden na behandeling

Wenkbrauwen 9 maanden de na behandeling

 

 

De haartransplantatie behandeldag

Tijdens de behandeling nemen wij al uw zorgen uit handen

Buiten de behandeling zelf kunnen wij uw overige zorgen ook aanpakken. Mocht u bijvoorbeeld vervoer nodig hebben of een overnachting wensen dan kunnen wij dat voor u regelen. Om de behandeldag zo aangenaam mogelijk voor u te maken gaan wij net een stapje verder dan anderen.

Meer over de behandeldag

Kom kennismaken met onze klinieken ontdek uw mogelijkheden

Een consult is voor u, en voor ons, zeer waardevol. U krijgt informatie over de techniek, persoonlijk advies en er is alle ruimte om vragen te stellen. Samen met de arts bespreekt u uitvoerig de mogelijkheden, uw wensen en verwachtingen. Op basis hiervan wordt een individueel behandelplan voor u opgesteld.