Voilà Magazine: artikel over wenkbrauwtransplantatie Hair Science Clinic

       

Educatiebehandeling: profiteer van een speciale prijs

De Hair Science Academy leidt excellent medisch personeel op via specialist-in-opleiding programma’s. Artsen en technicians worden intensief getraind in de HST-methode, in een uitgekiende mix van theorie en praktijk. Zo zorgen we voor competente mensen op de juiste plek en werken we continu aan een professionele organisatiecultuur met de hoogste kwaliteitsstandaard.

 

Betrouwbare kwaliteit, lager tarief

Voor onze specialist-in-opleiding programma´s zijn wij doorlopend op zoek naar cliënten die educatiebehandelingen willen ondergaan. Bij een educatiebehandeling brengen artsen en technicians in opleiding de HST-techniek in praktijk, vanzelfsprekend onder supervisie van een specialist. Voor de educatie-cliënt betekent dit: dezelfde high-end behandeling, alleen duurt die enkele uren langer dan normaal. 

 

In dit filmpje zie je hoe een educatiebehandeling werkt👇

 

Interesse in een educatiebehandeling?

Ontdek jouw mogelijkheden tijdens een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze artsen. Je krijgt persoonlijk advies, gerichte informatie en er is alle ruimte om vragen te stellen. Op basis van deze intake bepaalt de arts of je in aanmerking komt voor een educatiebehandeling. Als dat het geval is dan krijg je van ons een individueel behandelplan inclusief een exacte prijsopgave.

 

Maak een afspraak

 
 

Plan uw vrijblijvend consult

1
Kies je locatie
2
Maak een afspraak
3
Jouw informatie

Wat?

Een HaarStamcel Transplantatie (HST) die een natuurlijke haarlijn, kruin of volle haardos creërt. HST is het neusje van de zalm op het gebied van haartransplantatie. 

Wie?

man-and-woman

Mannen en vrouwen tussen de 25 en 60 jaar die last hebben van inhammen, een terugtrekkende haarlijn of een kale kruin.

Waarom?

Vraagteken HASCI

Een educatiebehandeling binnen ons specialist-in-opleiding programma heeft een speciaal tarief. Je behandeling wordt begeleid door een team van ervaren artsen en technicians.

Waar en wanneer?

Agenda HASCI

Educatiebehandelingen worden uitgevoerd op vaste behandeldagen bij Hair Science Clinic Maastricht.

Over Hair Science Clinic

Hair Science Institute (HSI) is al 25 jaar dé expert in haartransplantaties met klinieken verspreid over de hele wereld. De basis van ons succes is de unieke, gepatenteerde HST-techniek, die je alleen in onze klinieken kunt ondergaan. Hair Science Clinics vind je in Amsterdam en Maastricht (Nederland), Londen (Engeland), Cap d‘ Antibes, Parijs (Frankrijk), Jakarta (Indonesië) en Dubai (Verenigde Arabische Emiraten). 

Onderzoek & educatie

Bij het Hair Science Institute staat educatie hoog in het vaandel, zowel het opleiden van nieuw personeel als de bijscholing van het huidige personeel. Om die reden hebben we een eigen Hair Science Academy in het leven geroepen. Onder leiding van arts en onderzoeker dr. Coen Gho is een internationale medical staff van Hair Science Institute continu bezig om de unieke, verfijnde HST-techniek verder.

´Geweldig, ik heb weer haar´

Hair Science Institute ervaringen cliënten: Roel Rutten

 

Roel liet zijn inhammen en kale kruin behandelen bij Hair Science Clinic

 

´Van tevoren vond ik dat best spannend, maar de behandeling was totaal niet pijnlijk, ik heb zelfs een aantal keer geslapen. Meer een dagje wellness dan een medische ingreep. Na enkele maanden begon mijn nieuwe haar te groeien en zag je echt verschil.´

Echt top

Over de nazorg van Hair Science Clinic is Roel dik tevreden. ´Ik kreeg alles mee wat ik nodig had, van pijnstillers tot verzorgingsspullen. Na drie maanden werd ik gebeld hoe het ging en na negen maanden ben ik nog eens langsgegaan voor een laatste check-up. Het hele traject was tot in de puntjes verzorgd. Echt top.´

 

Lezen: zo verloopt een behandeldag

´Bijna wellness´

 

Rino liet zijn inhammen en kruin behandelen en kwam daarna terug voor het verdikken van z´n haar

 

´Het voordeel bij deze behandeling is dat het haar gelijk groeit en ik dus niet hoefde te wachten op resultaat. Je zag het meteen. Ik keek er naar uit, de duur van de behandeling maakt dan niks meer uit. Het eerste prikje voelde ik even, maar het was niet meer dan een tandartsverdoving. Daarna nauwelijks meer iets gemerkt, het voelde bijna als wellness.

Enthousiast

De dag na de behandeling was Rino meteen weer up and running en gewoon aan het werk. ´De begeleiding van Hair Science Clinic is uitstekend. De instructies zijn duidelijk, er werken professionele mensen en er is goede nacontrole. Ik ben erg enthousiast.´

 

Meer haartransplantatie-ervaringen

Hair Science Institute ervaringen cliënten: Rino Soeters