BETROUWBARE KWALITEIT TEGEN EEN SPECIAAL TARIEF

Ga voor een educatiebehandeling

Een Educatiebehandeling is een HaarStamcel Transplantatie die wordt uitgevoerd door een specialist in opleiding, onder supervisie van een ervaren artsen en technicians. Hierbij nemen we kleine delen van de haarfolikkel met stamcellen weg aan de achterzijde en zijkant van het hoofd, dat we in de middag terugplaatsen in het ontvangstgebied.

Betrouwbare kwaliteit, lager tarief

Tijdens de educatiebehandeling leiden we nieuwe collega’s intern op. Door continue onderzoek te doen kunnen wij onze HST techniek steeds verder verfijnen. Met als doel nog meer tevreden cliënten. Een educatiebehandeling vindt altijd plaats onder supervisie van onze ervaren specialisten.

Beperkt beschikbaar

Hierdoor kun je een haartransplantatie boeken tegen een speciaal opleidingstarief. Het aantal plekken voor een educatiebehandeling is beperkt beschikbaar. Vanzelfsprekend is de hoogstaande kwaliteit die Hair Science Clinic garandeert gewaarborgd.

 

https://youtu.be/KxkzUi2QqRA

Voordelen

Voor onze educatieprogramma´s zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe cliënten die een educatiebehandeling willen ondergaan. Bij een educatiebehandeling brengen artsen en technicians in opleiding de HST techniek in praktijk, onder supervisie van een ervaren specialist.

High-end

Voor jou als cliënt betekent dit: dezelfde high-end behandeling, alleen duurt die enkele uren langer dan normaal. In ruil hiervoor kun je een haartransplantatie ondergaan tegen een speciaal opleidingstarief.

Interesse

Mocht je interesse hebben in meer informatie over een educatiebehandeling? Of wil jij daadwerkelijk een educatiebehandeling boeken, geef dit tijdens jouw intake aan bij de arts.

Hair Science Academy

 

Hair Science Institute is al 25 jaar dé expert in haartransplantaties met Hair Science Clinics verspreid over de hele wereld. De basis van ons succes is de unieke, gepatenteerde HST-techniek, die je alleen in onze Hair Science Clinics kunt ondergaan.

Onderzoek & educatie

Educatie staat bij ons hoog in het vaandel; zowel het opleiden van nieuw personeel als de bijscholing van het huidige personeel. De Hair Science Academy is opgericht met als doel training en opleiding van het hoogste niveau te bieden. Hier worden de artsen en verpleegkundigen opgeleid, gespecialiseerd en gecertificeerd op het gebied van de gepatenteerde HST-methode.

Dr. Coen Gho

Onder leiding van arts en onderzoeker dr. Coen Gho worden de artsen en technicians intensief getraind in de HST-methode, in een uitgekiende mix van theorie en praktijk. Zo zorgen we voor competente mensen op de juiste plek en werken we continu aan een professionele organisatiecultuur met de hoogste kwaliteitsstandaard.

Wat?

Een HaarStamcel Transplantatie (HST) die een natuurlijke haarlijn, kruin of volle haardos creërt. HST is het neusje van de zalm op het gebied van haartransplantatie.

Wie?

man-and-woman

Mannen en vrouwen tussen de 25 en 60 jaar die last hebben van inhammen, een terugtrekkende haarlijn of een kale kruin.

Waarom?

Vraagteken HASCI

Een educatiebehandeling binnen ons specialist-in-opleiding programma heeft een speciaal tarief. Je behandeling wordt begeleid door een team van ervaren artsen en technicians.

Waar en wanneer?

Agenda HASCI

Educatiebehandelingen worden uitgevoerd op vaste behandeldagen bij Hair Science Clinic Maastricht.

CLIËNTERVARINGEN

Iedere cliënt heeft zo zijn eigen verhaal en motivatie voor het ondergaan van een HST-behandeling. Een mooie haardos is niet alleen bepalend voor jouw uiterlijk, maar ook voor ‘t zelfvertrouwen.

 

Haartransplantatie mannen resultaat

2433 grafts, 9 maanden na HST-behandeling

“ALLE AANDACHT VOOR ONZE CLIËNTEN”

Behandeling tegen een speciaal tarief?

Ontdek jouw mogelijkheden tijdens een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze artsen. Je krijgt persoonlijk advies, gerichte informatie en er is alle ruimte om vragen te stellen. Samen bespreken we uitvoerig de mogelijkheden, jouw wensen en verwachtingen. Op basis hiervan wordt een individueel behandelplan voor je opgesteld.