haartransplantatie kliniek Hair Stem Cell Clinic Maastricht

EEN TOEGEWIJD TEAM, EIGEN OPLEIDINGEN EN CONTINU ONDERZOEK ZIJN ONZE SUCCESFACTOREN.

Over Hair Science Institute

Hair Science Institute (HSI) is al 25 jaar dé expert in HaarStamcel Transplantatie met klinieken verspreid over de hele wereld. Op basis van onze eigen haartransplantatie techniek, de HST-methode, voeren wij in onze Hair Stem Cell Clinics onze succesvolle behandelingen met de meest natuurlijke eindresultaten uit. Wij doen continu onderzoek om de techniek steeds verder te verfijnen, met als doel nog meer tevreden cliënten. De behandelingen worden uitgevoerd door onze zeer ervaren artsen en technicians die uw belang en wensen altijd voorop stellen.

 

Hair Science Institute kent
drie gelijkwaardige afdelingen

HSI – Research & development

Deze afdeling houdt zich specifiek bezig met het ontwikkelen van nieuwe methodes van haarrestauratie en het perfectioneren van de HST-methode. Vanuit deze afdeling worden de efficiency, de instrumenten en de consistentie continu verbeterd.

HSCC – Hair Stem Cell Clinic

Onze klinieken bieden de hoogste kwaliteit van haartransplantatie dankzij innovatieve behandeltechnieken. Daarnaast maken onze hoogopgeleide artsen en technicians gebruik van speciaal ontwikkelde medische instrumenten. De medische leiding van zowel de klinieken als de Research & Development afdeling is in handen van dr. Coen Gho.

Hair Science Academy

De Hair Science Academy is opgericht met als doel training en opleiding van het hoogste niveau te bieden. Hier worden de artsen en verpleegkundigen opgeleid, gespecialiseerd en gecertificeerd op het gebied van de HST-methode. Verder vindt er regelmatig nascholing plaats.

Hair Science Institute wereldwijd

Onze klinieken bevinden zich momenteel in Amsterdam en Maastricht (Nederland), Londen (Engeland), Cap d‘ Antibes, Parijs (Frankrijk), Jakarta (Indonesië) en Dubai (Verenigde Arabische Emiraten). In deze klinieken werken door HSI opgeleide en gecertificeerde artsen en technicians die uit de regio afkomstig zijn en de taal van hun cliënten spreken. Op korte termijn zullen er meer klinieken geopend worden in landen binnen en buiten Europa.

 

Onze visie

Wij behandelen onze cliënten op een manier zoals we zelf behandeld zouden willen worden. Om absolute kwaliteit in medische procedures te verzekeren werken wij met medische protocollen en standaardprocedures. Wij beschouwen het als onze persoonlijke verplichting om onze cliënten met een goed gevoel naar huis te laten gaan. Daar zullen wij dan ook alles aan doen. Elke cliënt heeft andere wensen en verwachtingen. Aan ons de taak om deze verwachtingen waar te maken óf zelfs te overtreffen.  

Onze missie

Hair Science Institute wordt gedreven door verbetering en vernieuwing. Wij zijn namelijk altijd bezig om nieuwe cosmetische standaarden op het gebied van haarrestauratie te creëren. Hierbij ligt de focus op het ontdekken van nieuwe therapieën en methoden van dermatologie om de efficiëntie van de medische behandelingen te optimaliseren die we in onze Hair Stem Cell Clinics uitvoeren. Maar naast het onderzoeken en ontwikkelen willen wij ook werken aan cliëntvriendelijkheid en vermindering van de kosten. Om deze doelstellingen te bereiken zijn wij actief in fundamenteel onderzoek en klinische studies.  

Educatie

Hair Science Institute is een onderzoeks-, ontwikkelings-, behandelings- en opleidingsinstituut. De teams in onze kliniek bestaan uit artsen en technicians (gespecialiseerde verpleegkundigen) die ingeschreven staan in het BIG-register. De Wet BIG, de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg, regelt de zorgverlening door beroepsbeoefenaren. Alleen diegenen die in het register zijn ingeschreven, mogen de door de wet beschermde titel voeren. De deskundigheid van de geregistreerde beroepsbeoefenaren is hiermee voor iedereen herkenbaar.   Bij het Hair Science Institute staat educatie hoog in het vaandel, zowel het opleiden van nieuw personeel als de bijscholing van het huidige personeel. Onder begeleiding van arts en onderzoeker dr. Coen Gho is het medische team van Hair Science Institute continu bezig om de unieke en verfijnde techniek nog verder te optimaliseren in onze Hair Stem Cell Clinics.    

Artsen

Dr. Coen Gho Arts Amsterdam en Maastricht meer info >>

Drs. Wing Yuen Arts Amsterdam meer info>>

Prof. Dr. Martino Neumann Arts, Dermatoloog meer info>>

Drs. Kristel van Herwijnen Arts Maastricht meer info >>

Drs. Stefanie Stana Arts Amsterdam meer info >>

Technicians Amsterdam

Danielle Baliemedewerkster Amsterdam

Kimberley Baliemedewerkster Amsterdam

Maaike Teamleider Amsterdam

Danielle  Technician Amsterdam

Lotte Technician Amsterdam

Katinka Technician Amsterdam

Stephanie Technician Amsterdam

Ramon Technician Amsterdam

Shanne Technician Amsterdam

Danielle Technician Amsterdam

Technicians Maastricht

Lidwien Personal Assistant CEO & HR Manager Maastricht

Tamara Operations Manager Maastricht

Nikki Teamleider Maastricht

Yvette  Technician Maastricht

Stephanie  Technician Maastricht

Marleen  Technician Maastricht

Rachel  Technician Maastricht

Chantal Technician Maastricht

Cheyenne Technician Maastricht

Vacatures

Werken bij Hair Science Institute betekent werken in hecht teamverband, zowel voor de artsen als voor de technicians. Met klinieken en intakecentra in Nederland, België, Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Indonesië en Saoedi Arabië zijn de werkomgevingen divers te noemen. Zowel artsen als technicians worden binnen HSI opgeleid. Na certificering zijn zij in staat om de HST-methode uit te voeren in onze Hair Stem Cell Clinics. Hierbij zullen zij zelfstandig communiceren met cliënten. Om die reden is kennis van de Engelse taal altijd een voorwaarde.

Onze collega’s stellen je zich graag aan je voor!

Ben je geïnteresseerd maar is er geen geschikte vacature? Stuur dan graag een open sollicitatie om eens nader kennis te maken, want wij houden graag contact met iedereen die een aanwinst voor ons team zou kunnen zijn. Stuur een CV en motivatiebrief naar: Lidwien Glaser, HR manager / Personal Assistant CEO – l.glaser@hasci.com.

LIEVER ALLES DOORNEMEN OP DE BANK?


Ontdek of de unieke HST-methode u kan helpen met uw kaalheid en download nu gratis uw brochure met alle informatie over haartransplantatie.

Heeft u een klacht?

Hair Science Institute neemt goede zorg serieus en we vinden het belangrijk dat onze cliënten tevreden zijn. We doen onze uiterste best om u naar volledige tevredenheid te helpen, vanaf uw eerste bezoek tijdens een vrijblijvend consult tot aan uw laatste controle. Ondanks alle aandacht en inzet kan het gebeuren dat u niet tevreden bent. U kunt dan een klacht indienen.

We verwijzen u naar de pagina klachtenprocedure voor meer informatie en hoe u een klacht kunt indienen.