EXCELLENCE – THROUGH CONTINUOUS RESEARCH AND EDUCATION

Over Hair Science

Hair Science is al meer dan 25 jaar dé expert in haartransplantaties, met Hair Science Clinics verspreid over de hele wereld. De basis van ons succes is de unieke, zelf ontwikkelde methode voor haartransplantatie: de zeer effectieve, gepatenteerde HaarStamcel Transplantatie (HST).

 

 

HaarStamcel Transplantatie wordt uitsluitend uitgevoerd in een van onze officiële Hair Science Clinics. De gepatenteerde techniek wordt voortdurend verfijnd in ons eigen Research & Development instituut, Hair Science Institute. En met alle zorg verricht door een internationaal team van ervaren medische specialisten (artsen en technicians), die zijn opgeleid en gecertificeerd in onze in-house Hair Science Academy.

Hair Science bestaat uit drie onderdelen

Hair Science Institute

Ons instituut is al meer dan 25 jaar dé expert op het gebied van haar, haarstamcellen en tissue engineering; met Hair Science Clinics verspreid over de hele wereld. Onze Research & Development afdeling richt zich specifiek op haarstamcelonderzoek in het eigen laboratorium, alsmede het ontwikkelen van nieuwe therapieën voor haarrestauratie en het perfectioneren van de HST-methode.

Hair Science Clinic

In onze klinieken bieden wij de hoogst mogelijke kwaliteit van zorg en resultaat, dankzij innovatieve haartransplantatie technieken. Onze gespecialiseerde en in-house opgeleide artsen en technicians maken gebruik van speciaal ontwikkelde medische instrumenten. De medische leiding van zowel de Hair Science Clinics, als het Research & Development instituut zijn in handen van dr. Coen Gho.

Hair Science Academy

Hair Science Academy is opgericht met als doel training en opleiding van het hoogste niveau te bieden aan onze medische specialisten. Zo worden de artsen en technicians in-house opgeleid, gecertificeerd en gespecialiseerd op het gebied van de gepatenteerde HST-methode. In de Academy vindt regelmatig nascholing plaats.

Hair Science Clinic wereldwijd

Onze klinieken vind je in Amsterdam en Maastricht (Nederland), Düsseldorf (Duitsland), Londen (Engeland), Milaan (Italië), Cap d‘ Antibes, Parijs (Frankrijk), Dubai (Verenigde Arabische Emiraten), Jakarta, Bali (Indonesië) en Hongkong (China).

 

Hair Science Clinic in Cap d’Antibes (FR)

Taal van de cliënten

Artsen en technicians die werken in Hair Science Clinics zijn opgeleid en gecertificeerd in onze eigen Hair Science Academy. Zij staan allen ingeschreven in het medische BIG-register. Onze specialisten zijn altijd uit de eigen regio afkomstig en spreken de taal van hun cliënten.

 

Ons team van Medische specialisten

Artsen

dr. Coen Gho

MD / PhD / Chief Scientific Officer (CSO)

Meer info >>

Haartransplantatie op jonge leefftijd

drs. Kristel van
Herwijnen

Arts / MD

drs. Lisa Hazenkamp

drs. Lisa Hazenkamp

Arts / MD

drs. Laura Melis

Arts / MD

 

Team Amsterdam

Maaike
Teamleider
Amsterdam

Shanne
Technician
Amsterdam

Danielle
Technician
Amsterdam

Donna

Donna
Technician
Amsterdam

Noah
Technician
Amsterdam

Kimberley
Baliemedewerkster Amsterdam

Danielle
Baliemedewerkster Amsterdam

Team Maastricht

Nikki v2

Nikki
Baliemedewerkster & Technician
Maastricht

Yvette
Technician
Maastricht

Stephanie
Technician
Maastricht

Marleen
Technician
Maastricht

Cheyenne
Technician
Maastricht

Chantal
Technician
Maastricht

Bionda
Technician
Maastricht

Isabelle
Technician
Maastricht

Jouw naam hier?
Bekijk onze vacatures.

Hoofdkantoor

Tamara
Algemeen Manager

Lidwien
HR Manager

Jeroen
Marketing Manager

Jet
Coördinator International

Monique
Controller

Werken bij Hair Science Clinic

Werken bij Hair Science Clinic betekent werken in hecht teamverband, zowel voor de artsen als voor de technicians. Met klinieken in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Groot-Brittannië, Indonesië en Saoedi Arabië zijn de werkomgevingen divers te noemen.

Mix van theorie en praktijk

Artsen als technicians worden binnen onze eigen Hair Science Academy opgeleid. De te volgen modules bestaan uit een goed uitgebalanceerde mix van theorie en praktijk. Ook vindt er binnen de Hair Science Academy regelmatig nascholing plaats. Na certificering zijn de artsen en technicians in staat om de HST-methode succesvol uit te voeren in één van onze Hair Science Clinics.

 

Tijdens een Educatiebehandeling leer je als specialist in opleiding in de praktijk werken met de HST methode. Dit gebeurt altijd onder supervisie van een ervaren arts en technician.

Onze visie

We behandelen onze cliënten zoals we zelf behandeld willen worden. Om absolute kwaliteit in medische procedures te verzekeren werken wij met medische protocollen en standaardprocedures. Wij beschouwen het als onze persoonlijke verplichting om cliënten met een goed gevoel naar huis te laten gaan. Daar zullen wij dan ook alles aan doen. Elke cliënt heeft andere wensen en verwachtingen. Aan ons de taak om deze verwachtingen waar te maken óf zelfs te overtreffen.

Onze missie

Hair Science Institute wordt gedreven door verbetering en vernieuwing. Wij werken continu aan nieuwe technieken op het gebied van haarrestauratie. Focus ligt op het ontwikkelen van nieuwe therapieën en het optimaliseren van bestaande behandelmethoden. Ook willen we graag zo klantvriendelijk en kostenefficiënt mogelijk behandelen in onze klinieken. Daarom zijn wij zeer actief in internationaal wetenschappelijk onderzoek en klinische studies.

Onderzoek & educatie

Hair Science Institute is een onderzoeks-, ontwikkelings-, behandelings- en opleidingsinstituut. De teams in onze kliniek bestaan uit artsen en technicians (gespecialiseerde verpleegkundigen) die ingeschreven staan in het BIG-register. De Wet BIG, de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg, regelt de zorgverlening door beroepsbeoefenaren. Alleen diegenen die in het register zijn ingeschreven, mogen de door de wet beschermde titel voeren. De deskundigheid van de geregistreerde beroepsbeoefenaren is hiermee voor iedereen inzichtelijk.

Educatie staat hoog in het vaandel, zowel het opleiden van nieuw personeel als de bijscholing van het huidige personeel. We beschikken over een eigen Academy. Onder begeleiding van arts en onderzoeker dr. Coen Gho is het medische team van Hair Science Institute continu bezig om de unieke en verfijnde techniek nog verder te optimaliseren in onze Hair Science Clinics.

LIEVER ALLES DOORNEMEN OP DE BANK?


Ontdek of de unieke HST-methode u kan helpen met uw kaalheid en download nu gratis uw brochure met alle informatie over haartransplantatie.

Heeft u een klacht?

Hair Science Institute neemt goede zorg serieus en we vinden het belangrijk dat onze cliënten tevreden zijn. We doen onze uiterste best om je naar volledige tevredenheid te helpen, vanaf je eerste vrijblijvend consult tot en met je laatste controle. Ondanks alle aandacht en inzet kan het gebeuren dat je niet tevreden bent. Je kunt dan een klacht indienen.

We verwijzen je naar de pagina klachtenprocedure voor meer informatie en hoe je een klacht kunt indienen.