Hair Science Institute Maastricht

EEN TOEGEWIJD TEAM, EIGEN OPLEIDINGEN EN CONTINU ONDERZOEK ZIJN ONZE SUCCESFACTOREN

Over Hair Science Institute

 

Hair Science Institute is al 25 jaar dé expert in haartransplantaties met Hair Science Clinics verspreid over de hele wereld. De basis van ons succes is de unieke, gepatenteerde HST-techniek, die je alleen in onze Hair Science Clinics kunt ondergaan. 

Hair Science Institute kent
drie gelijkwaardige afdelingen

favicon HSI zwart

Hair Science Institute

Hair Science Institute houdt zich specifiek bezig met Research & Development. De afdeling richt zich op verder Haarstamcelonderzoek in het eigen laboratorium, alsmede het ontwikkelen van nieuwe methodes voor haarrestauratie en het perfectioneren van de HST-methode. Vanuit deze afdeling worden de efficiency, de instrumenten en de consistentie continu verbeterd.

favicon HSI zwart

Hair Science Clinic

Onze klinieken bieden de hoogste kwaliteit van haartransplantatie dankzij innovatieve behandeltechnieken. Daarnaast maken onze hoogopgeleide artsen en technicians gebruik van speciaal ontwikkelde medische instrumenten. De medische leiding van zowel de klinieken als de Research & Development afdeling is in handen van dr. Coen Gho.

favicon HSI zwart

Hair Science Academy

De Hair Science Academy is opgericht met als doel training en opleiding van het hoogste niveau te bieden. Hier worden de artsen en verpleegkundigen opgeleid, gespecialiseerd en gecertificeerd op het gebied van de HST-methode. Verder vindt er regelmatig nascholing plaats.

Hair Science Clinic wereldwijd

Onze klinieken vind je in Amsterdam en Maastricht (Nederland), Düsseldorf (Duitsland), Londen (Engeland), Milaan (Italië), Cap d‘ Antibes, Parijs (Frankrijk), Dubai (Verenigde Arabische Emiraten), Jakarta, Bali (Indonesië) en Hongkong (China).

 

Hair Science Clinic in Cap d’Antibes (FR)

Taal van de cliënten

Artsen en technicians die werken in Hair Science Clinics zijn opgeleid en gecertificeerd in onze eigen Hair Science Academy. Zij staan allen ingeschreven in het medische BIG-register. Onze specialisten zijn altijd uit de eigen regio afkomstig en spreken de taal van hun cliënten.

 

Ons Team

Artsen

dr. Coen Gho

Arts, onderzoeker (MD/CSO)
Meer info >>

Haartransplantatie op jonge leefftijd

drs. Kristel van Herwijnen

Arts
Meer info >>

drs. Yuen

Arts

drs. Mercurelli

Arts

drs. Hazenkamp

Arts

Technicians Amsterdam

Maaike
Teamleider
Amsterdam

Stephanie
Technician
Amsterdam

Shanne
Technician
Amsterdam

Danielle
Technician
Amsterdam

Noah
Technician
Amsterdam

Lisa
Technician
Amsterdam

Kimberley
Baliemedewerkster Amsterdam

Danielle
Baliemedewerkster Amsterdam

Technicians Maastricht

Nikki
Technician
Maastricht

Yvette
Technician
Maastricht

Stephanie
Technician
Maastricht

Marleen
Technician
Maastricht

Vacature Technician Haartransplantaties

Rachel
Technician
Maastricht

Chantal
Technician
Maastricht

Cheyenne
Technician
Maastricht

Bionda
Technician
Maastricht

Jouw naam hier?
Bekijk onze vacatures.

Tamara
Algemeen Manager

Lidwien
HR Manager

Jeroen
Marketing Manager

Jet
Coördinator International

Werken bij Hair Science Clinic

Werken bij Hair Science Clinic betekent werken in hecht teamverband, zowel voor de artsen als voor de technicians. Met klinieken in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Groot-Brittannië, Indonesië en Saoedi Arabië zijn de werkomgevingen divers te noemen.

Mix van theorie en praktijk

Artsen als technicians worden binnen onze eigen Hair Science Academy opgeleid. De te volgen modules bestaan uit een goed uitgebalanceerde mix van theorie en praktijk. Ook vindt er binnen de Hair Science Academy regelmatig nascholing plaats. Na certificering zijn de artsen en technicians in staat om de HST-methode succesvol uit te voeren in één van onze Hair Science Clinics.

 

Tijdens een Educatiebehandeling leer je als specialist in opleiding in de praktijk werken met de HST methode. Dit gebeurt altijd onder supervisie van een ervaren arts en technician.

Onze visie

We behandelen onze cliënten zoals we zelf behandeld willen worden. Om absolute kwaliteit in medische procedures te verzekeren werken wij met medische protocollen en standaardprocedures. Wij beschouwen het als onze persoonlijke verplichting om cliënten met een goed gevoel naar huis te laten gaan. Daar zullen wij dan ook alles aan doen. Elke cliënt heeft andere wensen en verwachtingen. Aan ons de taak om deze verwachtingen waar te maken óf zelfs te overtreffen.

Onze missie

Hair Science Institute wordt gedreven door verbetering en vernieuwing. Wij werken continu aan nieuwe technieken op het gebied van haarrestauratie. Focus ligt op het ontwikkelen van nieuwe therapieën en het optimaliseren van bestaande behandelmethoden. Ook willen we graag zo klantvriendelijk en kostenefficiënt mogelijk behandelen in onze klinieken. Daarom zijn wij zeer actief in internationaal wetenschappelijk onderzoek en klinische studies.

Onderzoek & educatie

Hair Science Institute is een onderzoeks-, ontwikkelings-, behandelings- en opleidingsinstituut. De teams in onze kliniek bestaan uit artsen en technicians (gespecialiseerde verpleegkundigen) die ingeschreven staan in het BIG-register. De Wet BIG, de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg, regelt de zorgverlening door beroepsbeoefenaren. Alleen diegenen die in het register zijn ingeschreven, mogen de door de wet beschermde titel voeren. De deskundigheid van de geregistreerde beroepsbeoefenaren is hiermee voor iedereen inzichtelijk.

Educatie staat hoog in het vaandel, zowel het opleiden van nieuw personeel als de bijscholing van het huidige personeel. We beschikken over een eigen Academy. Onder begeleiding van arts en onderzoeker dr. Coen Gho is het medische team van Hair Science Institute continu bezig om de unieke en verfijnde techniek nog verder te optimaliseren in onze Hair Science Clinics.

LIEVER ALLES DOORNEMEN OP DE BANK?


Ontdek of de unieke HST-methode u kan helpen met uw kaalheid en download nu gratis uw brochure met alle informatie over haartransplantatie.

Heeft u een klacht?

Hair Science Institute neemt goede zorg serieus en we vinden het belangrijk dat onze cliënten tevreden zijn. We doen onze uiterste best om je naar volledige tevredenheid te helpen, vanaf je eerste vrijblijvend consult tot en met je laatste controle. Ondanks alle aandacht en inzet kan het gebeuren dat je niet tevreden bent. Je kunt dan een klacht indienen.

We verwijzen je naar de pagina klachtenprocedure voor meer informatie en hoe je een klacht kunt indienen.