Vacature Balie medewerker Amsterdam

Een toegewijd team, eigen opleidingen en continu onderzoek zijn onze succesfactoren.

Over Hair Science Institute

Hair Science Institute (HSI) is al 25 jaar dé expert in HaarStamcel Transplantatie met klinieken verspreid over de hele wereld. Op basis van onze eigen haartransplantatie techniek, de HSI-methode, realiseren wij succesvolle behandelingen met de meest natuurlijke eindresultaten. Wij doen continu onderzoek om de techniek steeds verder te verfijnen, met als doel nog meer tevreden cliënten. De behandelingen worden uitgevoerd door onze zeer ervaren artsen en technicians die uw belang en wensen altijd voorop stellen.

 

Hair Science Institute kent drie gelijkwaardige afdelingen

HSI – Research & Development

Deze afdeling houdt zich specifiek bezig met het ontwikkelen van nieuwe methodes van haarrestauratie en het perfectioneren van de HSI-methode. Vanuit deze afdeling worden de efficiency, de instrumenten en de consistentie continu verbeterd.

HSI – Klinieken

Onze klinieken bieden de hoogste kwaliteit van haartransplantatie dankzij innovatieve behandeltechnieken. Daarnaast maken onze hoogopgeleide artsen en technicians gebruik van speciaal ontwikkelde medische instrumenten. De medische leiding van zowel de klinieken als de Research & Development afdeling is in handen van drs. Coen Gho.

Hair Science Academy

De Hair Science Academy is opgericht met als doel training en opleiding van het hoogste niveau te bieden. Hier worden de artsen en verpleegkundigen opgeleid, gespecialiseerd en gecertificeerd op het gebied van de HSI-methode. Verder vindt er regelmatig nascholing plaats.

 

 

Hair Science Institute wereldwijd

Onze klinieken bevinden zich momenteel in Amsterdam en Maastricht (Nederland), Londen (Engeland), Cap d‘ Antibes, Parijs (Frankrijk), Jakarta (Indonesië) en Dubai (Verenigde Arabische Emiraten). In deze klinieken werken door HSI opgeleide en gecertificeerde artsen en technicians die uit de regio afkomstig zijn en de taal van hun cliënten spreken. Op korte termijn zullen er meer klinieken geopend worden in landen binnen en buiten Europa.

 

 

Onze visie

Wij behandelen onze cliënten op een manier zoals we zelf behandeld zouden willen worden. Om absolute kwaliteit in medische procedures te verzekeren werken wij met medische protocollen en standaardprocedures. Wij beschouwen het als onze persoonlijke verplichting om onze cliënten met een goed gevoel naar huis te laten gaan. Daar zullen wij dan ook alles aan doen. Elke cliënt heeft andere wensen en verwachtingen. Aan ons de taak om deze verwachtingen waar te maken óf zelfs te overtreffen.

 

Onze missie

Hair Science Institute wordt gedreven door verbetering en vernieuwing. Wij zijn namelijk altijd bezig om nieuwe cosmetische standaarden op het gebied van haarrestauratie te creëren. Hierbij ligt de focus op het ontdekken van nieuwe therapieën en methoden van dermatologie om de efficiëntie van de medische behandelingen te optimaliseren. Maar naast het onderzoeken en ontwikkelen willen wij ook werken aan cliëntvriendelijkheid en vermindering van de kosten. Om deze doelstellingen te bereiken zijn wij actief in fundamenteel onderzoek en klinische studies.

 

Educatie

Hair Science Institute is een onderzoeks-, ontwikkelings-, behandelings- en opleidingsinstituut. De teams in onze kliniek bestaan uit artsen en technicians (gespecialiseerde verpleegkundigen) die ingeschreven staan in het BIG-register. De Wet BIG, de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg, regelt de zorgverlening door beroepsbeoefenaren. Alleen diegenen die in het register zijn ingeschreven, mogen de door de wet beschermde titel voeren. De deskundigheid van de geregistreerde beroepsbeoefenaren is hiermee voor iedereen herkenbaar.

 

Bij het Hair Science Institute staat educatie hoog in het vaandel, zowel het opleiden van nieuw personeel als de bijscholing van het huidige personeel. Onder begeleiding van arts en onderzoeker dr. Coen Gho is het medische team van Hair Science Institute continu bezig om de unieke en verfijnde techniek nog
verder te optimaliseren.

 

 

De artsen

Coen Gho Drs. CSO Hair Science Institute

Drs. Coen Gho
Arts
Amsterdam en Maastricht
meer info >>

Wing Yuen Hair Arst Science Institute

Drs. Wing Yuen
Arts
Amsterdam
meer info>>

professor Martino Neumann

Prof. Dr. Martino Neumann
Arts, Dermatoloog
meer info>>

Kristel van Herwijnen MD Clinic Manager

Drs. Kristel van Herwijnen
Arts
Maastricht
meer info >>

Stefanie-Stana Arts Amsterdam

Drs. Stefanie Stana
Arts
Amsterdam

Vivian-Da-Graca-Arts

Drs. Vivian Da Graça
Arts
Amsterdam
meer info >>

De technicians

Maaike Lesmeister Technician Hair Science Institute

Maaike
Teamleider
Amsterdam

Danielle Schut technician Hair Science Institute

Danielle 
Technician
Amsterdam

Lotte van Gent Technician Hair Science Institute

Lotte
Technician/ Kwaliteitsmedewerker

Amsterdam

Danielle Dekker technician Hair Science Institute

Danielle 
Technician
Amsterdam

Katinka Meijer technician Hair Science Institute

Katinka
Technician
Amsterdam

Stephanie Janssen technician Hair Science Institute

Stephanie
Technician
Amsterdam

Yvette Keulemans Nurse Hair Science Institute

Yvette 
Technician
Maastricht

Nikki von Bijern Nurse Assistant Hair Science Institute

Nikki
Teamleider
Maastricht

Stephanie Vink Nurse Hair Science Institute

Stephanie 
Technician
Maastricht

Nina Voncken Nurse Hair Science Institute

Nina 
Technician
Maastricht

Rachelle Klein Nurse Hair Science Institute

Rachel 
Technician
Maastricht

Marleen Verreussel Nurse Hair Science Institute

Marleen 
Technician
Maastricht

Chantal Frohn Nurse Hair Science Institute

Chantal 
Technician
Maastricht

Cheyenne Franssen Nurse Assistant Hair Science Institute

Cheyenne
Technician
Maastricht

Vacatures

Werken bij Hair Science Institute betekent werken in hecht teamverband, zowel voor de artsen als voor de technicians. Met klinieken en intakecentra in Nederland, België, Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Indonesië en Saoedi Arabië zijn de werkomgevingen divers te noemen. Zowel artsen als technicians worden binnen HSI opgeleid. Na certificering zijn zij in staat om de HSI-methode uit te voeren. Hierbij zullen zij zelfstandig communiceren met cliënten. Om die reden is kennis van de Engelse taal altijd een voorwaarde.

 

Ben je geïnteresseerd maar is er geen geschikte vacature? Stuur dan graag een open sollicitatie om eens nader kennis te maken, want wij houden graag contact met iedereen die een aanwinst voor ons team zou kunnen zijn. Stuur een CV en motivatiebrief naar: Lidwien Glaser, HR manager / Personal Assistant CEO – l.glaser@hasci.com.