Hair Science Institute Maastricht

EEN TOEGEWIJD TEAM, EIGEN OPLEIDINGEN EN CONTINU ONDERZOEK ZIJN ONZE SUCCESFACTOREN

Over Hair Science Institute

Hair Science Institute (HSI) is al 25 jaar dé expert in haartransplantaties met klinieken verspreid over de hele wereld. De basis van ons succes is de unieke, gepatenteerde HST-techniek, die je alleen in onze klinieken kunt ondergaan.

 

Hair Science Institute kent
drie gelijkwaardige afdelingen

HSI – Research & development

Deze afdeling houdt zich specifiek bezig met het ontwikkelen van nieuwe methodes van haarrestauratie en het perfectioneren van de HST-methode. Vanuit deze afdeling worden de efficiency, de instrumenten en de consistentie continu verbeterd.

HSI – klinieken

Onze klinieken bieden de hoogste kwaliteit van haartransplantatie dankzij innovatieve behandeltechnieken. Daarnaast maken onze hoogopgeleide artsen en technicians gebruik van speciaal ontwikkelde medische instrumenten. De medische leiding van zowel de klinieken als de Research & Development afdeling is in handen van dr. Coen Gho.

Hair Science Academy

De Hair Science Academy is opgericht met als doel training en opleiding van het hoogste niveau te bieden. Hier worden de artsen en verpleegkundigen opgeleid, gespecialiseerd en gecertificeerd op het gebied van de HST-methode. Verder vindt er regelmatig nascholing plaats.

Hair Science Institute wereldwijd

Onze klinieken vind je in Amsterdam en Maastricht (Nederland), Londen (Engeland), Cap d‘ Antibes, Parijs (Frankrijk), Jakarta (Indonesië) en Dubai (Verenigde Arabische Emiraten). In deze klinieken werken door HSI opgeleide en gecertificeerde artsen en technicians die uit de regio afkomstig zijn en de taal van hun cliënten spreken. Op korte termijn zullen meer klinieken geopend worden in landen binnen en buiten Europa.

Onze visie

We behandelen onze cliënten zoals we zelf behandeld willen worden. Om absolute kwaliteit in medische procedures te verzekeren werken wij met medische protocollen en standaardprocedures. Wij beschouwen het als onze persoonlijke verplichting om cliënten met een goed gevoel naar huis te laten gaan. Daar zullen wij dan ook alles aan doen. Elke cliënt heeft andere wensen en verwachtingen. Aan ons de taak om deze verwachtingen waar te maken óf zelfs te overtreffen.

Onze missie

Hair Science Institute wordt gedreven door verbetering en vernieuwing. Wij werken continu aan nieuwe technieken op het gebied van haarrestauratie. Focus ligt op het ontwikkelen van nieuwe therapieën en het optimaliseren van bestaande behandelmethoden. Ook willen we graag zo klantvriendelijk en kostenefficiënt mogelijk behandelen in onze klinieken. Daarom zijn wij zeer actief in internationaal wetenschappelijk onderzoek en klinische studies.

Educatie

Hair Science Institute is een onderzoeks-, ontwikkelings-, behandelings- en opleidingsinstituut. De teams in onze kliniek bestaan uit artsen en technicians (gespecialiseerde verpleegkundigen) die ingeschreven staan in het BIG-register. De Wet BIG, de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg, regelt de zorgverlening door beroepsbeoefenaren. Alleen diegenen die in het register zijn ingeschreven, mogen de door de wet beschermde titel voeren. De deskundigheid van de geregistreerde beroepsbeoefenaren is hiermee voor iedereen inzichtelijk.

Onderzoek & educatie

Bij het Hair Science Institute staat educatie hoog in het vaandel, zowel het opleiden van nieuw personeel als de bijscholing van het huidige personeel. We beschikken over een eigen Academy. Onder begeleiding van arts en onderzoeker dr. Coen Gho is het medische team van Hair Science Institute continu bezig om de unieke en verfijnde techniek nog verder te optimaliseren in onze klinieken.

Artsen

Dr. Coen Gho Arts Amsterdam en Maastricht meer info >>

Drs. Wing Yuen Arts Amsterdam meer info>>

Prof. Dr. Martino Neumann Arts, Dermatoloog meer info>>

Haartransplantatie op jonge leefftijd

Drs. Kristel van Herwijnen Arts Maastricht meer info >>

Drs. Stefanie Stana Arts Amsterdam meer info >>

Technicians Amsterdam

Maaike Teamleider Amsterdam

Katinka Technician Amsterdam

Ramon Technician Amsterdam

Shanne Technician Amsterdam

Danielle  Technician Amsterdam

Stephanie Technician Amsterdam

Technicians Maastricht

Nikki Teamleider Maastricht

Yvette  Technician Maastricht

Stephanie  Technician Maastricht

Marleen Technician Maastricht

Rachel  Technician Maastricht

Chantal Technician Maastricht

Cheyenne Technician Maastricht

Tamara Algemeen Manager

Lidwien Personal Assistant CEO & HR Manager

Kimberley Baliemedewerkster

Danielle Baliemedewerkster

Werken bij Hair Science Institute

Werken bij Hair Science Institute betekent werken in hecht teamverband, zowel voor de artsen als voor de technicians. Met klinieken en intakecentra in Nederland, België, Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Indonesië en Saoedi Arabië zijn de werkomgevingen divers te noemen. Zowel artsen als technicians worden binnen HSI opgeleid. Na certificering zijn zij in staat om de HST-methode uit te voeren in onze Hair Stem Cell Clinics.

Huidige vacatures

(1) Arts Hair Science Institute Amsterdam

(1) Technician Hair Science Institute – Amsterdam

 

Ben je geïnteresseerd, maar heb je geen geschikte vacature kunnen vinden? Stuur dan gerust een open sollicitatie! Stuur jouw CV voorzien van een motivatiebrief per mail naar L. Glaser (l.glaser@hasci.com), HR manager bij Hair Science Institute.

LIEVER ALLES DOORNEMEN OP DE BANK?


Ontdek of de unieke HST-methode u kan helpen met uw kaalheid en download nu gratis uw brochure met alle informatie over haartransplantatie.

Heeft u een klacht?

Hair Science Institute neemt goede zorg serieus en we vinden het belangrijk dat onze cliënten tevreden zijn. We doen onze uiterste best om je naar volledige tevredenheid te helpen, vanaf je eerste vrijblijvend consult tot en met je laatste controle. Ondanks alle aandacht en inzet kan het gebeuren dat je niet tevreden bent. Je kunt dan een klacht indienen.

We verwijzen je naar de pagina klachtenprocedure voor meer informatie en hoe je een klacht kunt indienen.