Skip to content Skip to footer

Last minute behandeling

Een last minute-behandeling is een HaarStamcel Transplantatie (HST) die op (zeer) korte termijn wordt ingepland, omdat een geplande behandeling uitvalt. Ben jij flexibel genoeg om op korte termijn een behandeling te ondergaan? Dan is deze behandelmogelijkheid misschien iets voor jou.

Behandeld worden tegen een speciaal tarief

Het komt regelmatig voor dat een behandeling op het laatste moment wordt afgezegd, bijvoorbeeld vanwege het niet rond krijgen van een visum, ziekte of een andere oorzaak. Omdat wij onze behandelruimtes, technicians en artsen zo efficiënt mogelijk willen inzetten, bieden wij last minute haartransplantaties aan. Je hebt dan de mogelijkheid om een behandeling te ondergaan tegen een lager tarief.

Hoe werkt het?

Als je in aanmerking wilt komen voor een last minute-behandeling, dan dien je eerst een afspraak te maken voor een gratis, vrijblijvend consult bij een van onze klinieken. Tijdens dit consult met de arts kun je aangeven dat je gebruik wilt maken van de last minute-optie. We plaatsen je dan op een wachtlijst. Bij de eerstvolgende behandelmogelijkheid krijg je van ons een telefoontje.

Vanzelfsprekend is het last minute-aanbod vrijblijvend. Je bent op geen enkele manier verplicht om er gebruik van te maken. Je mag het aanbod afslaan en wachten op een volgende mogelijkheid.

Goed om te weten

Een last minute-behandeling is dezelfde behandeling als een regulier geplande HST-behandeling. Als jij bereid bent om jouw haartransplantatie op korte termijn te ondergaan, omdat last minute een plekje vrijkomt, dan bieden wij deze tegen een lager tarief aan. Een andere mogelijkheid om een HST-behandeling tegen een speciaal tarief te ondergaan is via ons educatieprogramma.