Online kenniscentrum Hair Science Institute

Online kenniscentrum

HaarStamcel Tranplantatie (HST) is het neusje van de zalm op haartransplantatiegebied. De techniek met de beste resultaten, bewezen effectief en met een ijzersterke wetenschappelijke basis. Grote voordelen van deze gepatenteerde methode zijn de minimale littekenvorming, de hoge haardichtheid en het natuurlijke resultaat. Alleen de officiële Hair Stem Cell Clinics gebruiken deze techniek.

Gedreven door wetenschap

Hair Science Institute wordt gedreven door verbetering en vernieuwing. Een eigen R&D-afdeling en de Hair Science Academy vormen met de Hair Stem Cell Clinics het Hair Science Institute. We zijn de enige haartransplantatiekliniek ter wereld met deze faciliteiten voor onderzoek en educatie. Cliënten profiteren direct van de expertise uit onze kenniscentra.

Academisch partner

De R&D-afdeling werkt structureel aan het perfectioneren van de gepatenteerde HST-techniek. Instrumenten en efficiency van onze medische behandelingen worden zo doorlopend verbeterd. Ook willen we zo klantvriendelijk en kostenefficiënt mogelijk werken. Daarom zijn wij een actieve partner in wetenschappelijk onderzoek, samen met universiteiten en academische ziekenhuizen over de hele wereld.

Eigen HSI-academy

De Hair Science Academy leidt excellent medisch personeel op via maatwerk educatieprogramma’s. Artsen en technicians worden intensief getraind in de HST-methode, in een uitgekiende mix van theorie en praktijk. De Academy draagt zo bij aan competente mensen op de juiste plek en aan een professionele organisatiecultuur met de hoogste kwaliteitsstandaard.

Voor jou: ons online kenniscentrum

Wetenschap is dus de drijvende kracht achter het Hair Science Institute. In dit online kenniscentrum delen we graag onze expertise over haar en haartransplantaties. Je vindt hier elke week nieuwe informatie.

We hebben onze kennis voor je verzameld per onderwerp:

 

 Haar en haaruitval
Lees alles over de fysiologie van het haar, hormonen, cosmetica en haarziekten.

 Behandelingen
In dit onderdeel krijg je uitgebreide informatie over medicijnen bij haaruitval en ziektes, verschillende methoden van haartransplantatie en haarwerken. Binnenkort vind je in dit online kenniscentrum meer informatie, stay tuned.