Kenniscentrum Hair Science Institute, evidence-based

Online kenniscentrum

HST is het neusje van de zalm op haartransplantatiegebied. Het is de techniek met de beste resultaten, bewezen effectief en evidence-based.

 

Kenniscentrum: wetenschap is de basis

the ultimate stem cell

 

Grote voordelen van deze methode zijn de minimale littekenvorming, de hoge haardichtheid en het natuurlijke resultaat. Alleen de officiële klinieken van Hair Science Institute mogen deze gepatenteerde techniek gebruiken.

Wetenschap is de basis

Hair Science Institute wordt gedreven door verbetering en vernieuwing. Een eigen R&D-afdeling en de Hair Science Academy vormen met de klinieken het Hair Science Institute.

We zijn de enige haartransplantatiekliniek ter wereld met deze faciliteiten voor onderzoek en educatie. Cliënten profiteren direct van de expertise uit onze kenniscentra.

Kenniscentrum Hair Science Institute

Academisch partner

De R&D-afdeling werkt structureel aan het perfectioneren van de gepatenteerde HST-techniek. Dat betekent dat instrumenten en efficiency van onze medische behandelingen doorlopend verbeteren. Ook willen we zo klantvriendelijk en kostenefficiënt mogelijk werken. Daarom zijn wij een actieve partner in wetenschappelijk onderzoek, samen met brandwondencentra, universiteiten en academische ziekenhuizen over de hele wereld.

Eigen academy

De Hair Science Academy leidt excellent medisch personeel op via maatwerk educatieprogramma’s. Artsen en technicians worden intensief getraind in de HST-methode, in een uitgekiende mix van theorie en praktijk.

 

Grafts terug plaatsen haartransplantatie mannen

highly trained medical staff

 

 

Speciaal voor jou

Wetenschap is de basis. We delen dan ook graag onze expertise over haar en haartransplantaties met je in dit online kenniscentrum. Je vindt hier interessante informatie over nieuwe ontwikkelingen en inzichten op haargebied.