Haartransplantatie Hans Klok bij Hair Science Clinic

Haartransplantatie Hans Klok bij Hair Science Clinic

Een groot aantal Nederlanders heeft afgelopen jaren een HaarStamcel Transplantatie ondergaan bij het Hair Science Clinic. De innovatieve haartransplantatie behandeling van deze kliniek heeft al bij duizenden mensen voor een mooie nieuwe coupe gezorgd. Heeft Hans Klok een haartransplantatie ondergaan bij Hair Science Clinic? Hans Klok staat bekend om zijn weelderige lokken en fantastische carrière.

Haartransplantatie Hans Klok waar of niet waar?

Heeft Hans Klok altijd al dergelijke weelderige lokken van zichzelf gehad? Of heeft hij wellicht een klein beetje ‘hulp’ gehad om dit zo te behouden? Hij lijkt namelijk niet vatbaar voor het ouder worden, met nog steeds een jeugdig uiterlijk en prachtig haar. We krijgen regelmatig de vraag of Hans Klok wel of niet een HaarStamcel Transplantatie heeft ondergaan bij Hair Science Clinic.

Hans Klok wereldberoemd

Klok noemt zich “The fastest magician in the World”. In 1990 wonnen hij en zijn assistente Sittah met “de snelste metamorfose ter wereld” de Grand Prix van Nederland en de Henk Vermeyden-wisseltrofee. Het jaar daarna was hij te zien in het Opera House Theatre in het amusementscomplex Winter Gardens in Blackpool, alsook in Frankrijk, Japan, Zuid-Amerika, de Verenigde Staten, het Caribisch gebied en alle West-Europese landen. Hij won de eerste prijs op het internationale Magic Fachkongress in Duitsland en trad op in televisieshows in binnen- en buitenland.cIn 1991 verzorgde hij het openingsoptreden van de Fédération Internationale des Sociétés Magiques in Lausanne – een vakbeurs voor goochelaars en illusionisten waar hij de gelegenheid kreeg zijn eigen show te presenteren. Het theater van attractiepark Duinrell werd verbouwd en ingericht naar zijn wensen. Deze show trok 170.000 bezoekers. Het jaar erna keerde hij terug naar Duinrell met een nieuwe show. Later is Hans Klok wereldberoemd geworden, met onder andere diverse shows in Las Vegas.

De eventuele haartransplantatie van Hans Klok blijft (vooralsnog) geheim, maar wie weet wat er binnen aanzienlijke tijd uit de hoge hoed wordt getoverd!