Skip to content Skip to footer

Hans Klok kiest voor HaarStamcel Transplantatie bij Hair Science Clinic

Hans Klok. We hoeven niet uit te leggen wie het is, toch? Met zijn snelle trucs en spectaculaire illusies is hij één van de grootste artiesten die Nederland ooit heeft voortgebracht.

Over de hele wereld trekken zijn shows volle zalen. En is hij een graag geziene gast om zijn flair, grote glimlach en bovenal zijn golvende blonde, weelderige haardos. Een onlosmakelijke combinatie. “Mijn haar is mijn handelsmerk. Dus toen het begon uit te vallen, dacht ik dat dit ‘t einde van mijn carrière was”, vertelt Hans Klok.

Een blijvende oplossing

Gelukkig bood een haartransplantatie volgens de revolutionaire HaarStamcel Transplantatie (HST) methode een definitieve oplossing voor het herstellen van Hans z’n haarlijn.

ALS JE HAAR MAAR GOED ZIT

en wijs man zei ooit ‘als je haar maar goed zit!’. Maar dan moet je het natuurlijk wel hebben. Haar is een groot onderdeel van ons voorkomen en om die reden voor veel mensen extreem belangrijk. Zo weet ook Hans.

Handelsmerk

“In de wereld van de showbizz is uiterlijk enorm belangrijk. Mijn handelsmerk is mijn haar. Ik weet daarom als geen ander hoe ik eruit wil zien op het podium en hoe het publiek verwacht dat ik eruit zie.”

Inhammen

“Dus toen ik merkte dat mijn inhammen steeds groter werden, hield dat mij wel bezig”, gaat Hans verder. “Ik ben niet per se ijdel, maar als je haar belangrijk voor je is, dan mag je daar best iets aan laten doen. Een goede volle bos haar geeft immers zelfvertrouwen.”

Hans Klok haartransplantatie

Hans Klok haartransplantatie

Kiezen voor een haartransplantatie doe je niet van de ene op de andere dag. Ook voor de the World’s fastest magician was het een weloverwogen beslissing. Goede vriend en soulmate Gerard Joling adviseerde Hans om naar Hair Science Clinic te gaan. De zanger en presentator onderging zelf in 2009 en in 2011 een HST haartransplantatie voor het herstellen van zijn haarlijn en kruin.

Als je haar belangrijk voor je is

“We weten hoe belangrijk haar voor Hans Klok is. En dat Hans zijn haar nooit zomaar ergens zou laten doen”, vertelt arts en onderzoeker Coen Gho van Hair Science Clinic. Voor het herstellen van de haargrens koos Hans bewust voor de verfijnde, gepatenteerde HaarStamcel Transplantatie (HST) methode van Hair Science Clinic.

Voor mannen én vrouwen

“Een behandeling die speciaal ontwikkeld is voor het behalen van het meest natuurlijke resultaat en het zo min mogelijk beschadigen van het donorgebied”, legt. dr. Coen Gho uit. “Die zetten we nu in voor het tegengaan van vele vormen van kaalheid, zoals diepe inhammen, een kalende kruin, kale plekken in de baard of (bij vrouwen) dun haar en wenkbrauwen”.

haartransplantatie hans klok

GA VOOR NATUURLIJK RESULTAAT

Hans bevestigt zijn keuze: “Als je haar belangrijk voor je is, wil je alleen het allerbeste. De persoonlijke benadering, de betrouwbaarheid en meer dan 25 jaar ervaring zijn voor mij de belangrijkste redenen om te kiezen voor Hair Science Clinic. Ze zijn voorloper als het gaat om haartransplantaties; het verschil zit ‘m zich voor een groot deel in de manier van transplanteren.”

Hoe werkt HST haartransplantatie?

De gepatenteerde HST-methode is de meest geavanceerde haartransplantatie techniek op dit moment en is gebaseerd op jarenlang wetenschappelijk onderzoek. Bijzonder aan deze techniek is dat slechts een klein deel van het haarzakje (graft) wordt geoogst uit het donorgebied. En niét het hele haarzakje zoals bij andere haartransplantatietechnieken.

Veilige en pijnloze ingreep

Dat minuscule stukje weefsel bevat voldoende stamcellen om in het kalende gebied nieuw haar te doen groeien. Ook in het donorgebied groeit het haar terug. Zo blijven er praktisch geen littekens en – laat staan – kale plekken op het achterhoofd achter, zoals bij FUE of FUT haartransplantatie. Eventuele vervolgbehandelingen blijven met HST mogelijk.

DE PERFECTE HAARLIJN

Bij het reconstrueren van Hans zijn nieuwe haarlijn is het belangrijk dat de haren in een natuurlijke vorm en in de juiste haargroeirichting geïmplanteerd worden. Daarom besteden wij veel aandacht aan de oorspronkelijke haargrens. Want een veel gemaakte fout is een onnatuurlijke, te scherpe haarlijn die niet goed past bij het gezicht.

100% Natuurlijke look

Iedereen kan zien dat de haartransplantatie bij Hans Klok zeer goed is geslaagd. Wanneer je niet zou weten van z’n eerdere haaruitval en de behandeling, is niet te zien dat Hans een haartransplantatie heeft ondergaan. En zo moet dat ook zijn.

NIEUW ZELFVERTROUWEN DOOR EEN HAARTRANSPLANTATIE

“Als je haar belangrijk voor je is, kies je
voor de allerbeste!”

In tegenstelling tot sommige andere wereldsterren heeft Hans er geen moeite mee dat dit bekend wordt. Sterker nog: hij is naar eigen zeggen trots op zijn haartransplantatie en vindt dat iedereen het resultaat mag zien, al was het maar om anderen ervan te overtuigen dat ze zich er niet voor hoeven schamen.

Enorm blij met dit prachtige resultaat

“Ik ben zo blij en tevreden met mijn nieuwe haarlijn, dat ik heb besloten om er nú mee naar buiten te komen. Zodat juist andere mannen en vrouwen zich gesteund voelen. Ik was zelfs zó enthousiast, dat ik de specialisten van Hair Science Clinic heb benaderd met enkele leuke ideeën. Nu mag ik ambassadeur zijn. En hebben we samen meerdere ludieke spotjes opgenomen.”

Ambassadeur

De eerste spot is nu online. De komende tijd zullen er nog meerdere volgen. Hans sluit af: ‘Ik kan nu weer genieten van een prachtige natuurlijke haardos en blijven doen wat ik het liefste doe!”

haartransplantatie hans klok

ONTDEK JOUW MOGELIJKHEDEN

Als jouw haar ook belangrijk voor je is, kies dan, net als Hans, voor de nummer 1 in haartransplantaties: Hair Science Clinic.

Laat je professioneel adviseren

Een goede diagnose is belangrijk voor de keuze van een behandeling. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze artsen gaan we uitgebreid in op je persoonlijke situatie en de wensen. Op basis van deze intake geven wij je een advies op maat, een individueel behandel- en preventieplan en een vrijblijvende prijsopgave

Plan uw vrijblijvend consult

Ria Valk Coen Gho Hans Klok haartransplantatie

Meer informatie? Ontvang onze gratis brochure!