Proefbehandeling haartransplantatie

Last minute korting

Denk je erover om een haartransplantatie te ondergaan? Maar dan wél een HaarStamcel Transplantatie, de beste behandeling die op het gebied van haartransplantaties mogelijk is? Maar houdt de prijs je tegen? Als je dit herkent, dan is een last minute haartransplantatie misschien iets voor jou. Als jij flexibel genoeg bent om op korte termijn een behandeling te ondergaan, dan is een last minute behandeling tegen een speciaal tarief voor jou een ideale oplossing.

 

Last minute haartransplantatie

Hair Science Institute heeft Hair Stem Cell Clinics over de hele wereld. Dagelijks behandelen wij cliënten met onze unieke HaarStamcel Transplantatie-methode. Onze agenda´s zijn vaak al maanden van tevoren volgeboekt. Het komt regelmatig voor dat een client de behandeling op het laatste moment afzegt, bijvoorbeeld vanwege het niet rond krijgen van een visum, ziekte of een andere oorzaak. Omdat wij onze behandelruimtes, technicians en artsen zo efficiënt mogelijk willen inzetten, bieden we last minute haartransplantaties aan. Je hebt dan de mogelijkheid om een behandeling te ondergaan tegen een speciaal tarief.

Meld je nu aan
voor een last minute behandeling

Als u gebruik wilt maken van een last minute behandeling, vul dan het onderstaande formulier in.

Vrijblijvend adviesgesprek,
van onschatbare waarde!

  • Persoonlijk advies-op-maat
  • Behandel- en preventieplan
  • Vrijblijvende prijsopgave
  • Kennismaking met ons team

“Na het gratis adviesgesprek weet je precies waar je staat. En het blijft uiteraard vrijblijvend.”

Plan uw vrijblijvend consult

1
Kies je locatie
2
Maak een afspraak
3
Jouw informatie

Hoe gaat het in zijn werk?

Een van onze technicians neemt contact met je op voor het plannen van een vrijblijvend consult. Tijdens deze intake consult gaan wij uitgebreid in op je persoonlijke situatie, het gewenste resultaat en de kosten. Ook krijg je uitgebreide informatie over de techniek, persoonlijk advies en is er alle ruimte om vragen te stellen.

Ben je flexibel? Dan behandelen tegen een speciaal tarief.

Na het consult word je op onze wachtlijst voor last minute haartransplantaties geplaatst. Bij de eerstvolgende behandelmogelijkheid word je door ons gebeld. Vanzelfsprekend is dit vrijblijvend en ben je niet verplicht om van het aanbod gebruik te maken. Je mag ook wachten tot de volgende last minute mogelijkheid.