Proefbehandeling haartransplantatie

Last minute haartransplantatie

Een last minute-behandeling is een HaarStamcel Transplantatie (HST) die op (zeer) korte termijn wordt ingepland, omdat een geplande behandeling uitvalt. Ben jij flexibel genoeg om op korte termijn een behandeling te ondergaan? Dan is een last minute-behandeling misschien iets voor jou.

 

Behandeling tegen speciaal tarief

Hair Science Clinic heeft klinieken verspreid over de hele wereld. Dagelijks behandelen wij cliënten met onze unieke HST-methode. Het komt regelmatig voor dat een behandeling op het laatste moment wordt afgezegd, bijvoorbeeld vanwege het niet rond krijgen van een visum, ziekte of een andere oorzaak. Omdat wij onze behandelruimtes, technicians en artsen zo efficiënt mogelijk willen inzetten, bieden wij last minute haartransplantaties aan. Je hebt dan de mogelijkheid om een behandeling te ondergaan tegen een speciaal tarief.

Hoe krijg ik last minute korting?

Als je in aanmerking wilt komen voor een last minute-behandeling, dan vragen we je om eerst een afspraak te maken voor een gratis, vrijblijvend consult bij een van onze klinieken. Tijdens dit adviesgesprek met de arts kun je aangeven dat je gebruik wilt maken van de last minute-optie. We plaatsen je dan op een wachtlijst. Bij de eerstvolgende behandelmogelijkheid krijg je van ons een telefoontje.

Vanzelfsprekend is het last minute-aanbod vrijblijvend. Je bent op geen enkele manier verplicht om er gebruik van te maken. Je mag het aanbod afslaan en wachten op een volgende mogelijkheid.

Boek een vrijblijvend adviesgesprek

Een andere mogelijkheid om een HST-behandeling tegen een special tarief te ondergaan is via ons educatieprogramma. Bij een educatiebehandeling brengen artsen en technicians in opleiding de HST-techniek in praktijk, onder supervisie van een ervaren specialist. We zoeken voortdurend cliënten die zo’n educatiebehandeling willen ondergaan. Goed om te weten: dit is dezelfde high-end behandeling als een reguliere HST, alleen duurt de ingreep enkele uren langer dan normaal. In ruil hiervoor bieden we deze behandeling aan tegen een speciaal tarief.

 

https://www.youtube.com/watch?v=KxkzUi2QqRA

Heb jij interesse in een last minute- of educatiebehandeling?

Boek dan een gratis, vrijblijvend adviesgesprek met één van onze artsen. Samen bespreken we uitvoerig de mogelijkheden, jouw wensen en verwachtingen. Op basis hiervan wordt een individueel behandelplan voor je opgesteld.

Haartransplantatie last-minute tarief FAQ

Een haartransplantatie last-minute tarief is van toepassing bij behandelingen die zeer kort van tevoren worden gepland. De ingreep wordt uitgevoerd op een van tevoren onbekende dag, waarop een reeds geplande haartransplantatie is afgezegd. Het last-minute tarief is voordeliger dan het reguliere behandeltarief.

Omdat je van tevoren niet weet wanneer de ingreep plaatsvindt, is dat soms lastig voorbereiden. Wanneer je zelf beperkt bent in de mogelijkheid flexibel te zijn, bijvoorbeeld door werkomstandigheden, dan is een last-minute haartransplantatie niet altijd praktisch. Ben je echter flexibel qua tijd en beschikbaarheid, dan is de last-minute optie een aantrekkelijke mogelijkheid om op de kosten van de ingreep te besparen.

Aan elke haartransplantatie gaat een vrijblijvend adviesgesprek vooraf, ook wanneer je een voorkeur hebt voor een last-minute behandeling. Tijdens het adviesgesprek wordt jouw geschiktheid beoordeeld door de arts. Er wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld en je krijgt inzicht in de kosten. Als vanzelfsprekend kan je tijdens dit gesprek vragen stellen en jouw verwachting toelichten.

Niet iedereen is even flexibel. Het aantal mensen dat op de wachtlijst staat is beperkt en de behandeling wordt in de regel vlot toegepast. Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek kan de arts aangeven hoeveel wachtenden er op de lijst staan. Het staat je tussentijds vrij om contact op te nemen en te informeren naar de wachtlijst.

Als er een behandelmogelijkheid vrij komt, dan wordt degene die bovenaan de wachtlijst staat eerst gebeld. Dit is vrijblijvend, je hebt geen verplichting om van de behandelmogelijkheid gebruik te maken. Voor het last-minute tarief heeft dit geen nadelige bijkomstigheden. Je kunt wachten tot de volgende mogelijkheid zich aandient.

Zeker. Er is geen kwaliteitsverschil, omdat je op basis van een last-minute mogelijkheid behandeld wordt. Onze ervaren specialisten staan voor kwaliteit en een leveren maatwerk. Iedere haartransplantatie is een unieke ingreep, waarbij de best mogelijke resultaten worden nagestreefd. In de kliniek kunnen we je voorbeelden van bereikte resultaten bij zogenaamde last-minute haartransplantaties laten zien.

De resultaten die bereikt worden zijn van hoogstaande kwaliteit, zoals je van ons gewend bent. Er is geen verschil tussen een last-minute behandeling en een ingreep die maanden vooraf wordt gepland.

Ja, zowel mannen als vrouwen kunnen zichzelf op de last-minute wachtlijst op laten nemen.

Juist omdat niet iedereen flexibel is of kan zijn, wordt jouw flexibiliteit beloond met een korting. Dat is enerzijds het voordeel van een last-minute behandeling. Anderzijds weet je pas kort vooraf wanneer de ingreep plaatsvindt en kan jij je daar minder lang op voorbereiden. Het kortingsbedrag is aantrekkelijk, maar wanneer je niet goed met onzekerheid kunt omgaan wordt de last-minute lijst niet aangemoedigd.

Ja, ook dat is mogelijk. Je kunt zowel helemaal afzien van de ingreep of je kunt een afspraak inplannen voor een standaard haartransplantatie, dus zonder last-minute korting. Je weet dan geruime tijd van tevoren waar je aan toe bent en kunt rustig naar de ingreep toeleven.

De haartransplantatie is een poliklinische ingreep die in dagbehandeling plaatsvindt. Je herstelt van de ingreep in jouw eigen omgeving en kunt altijd terugvallen op de behandelend arts door de nazorg die wordt geboden en die bij de behandeling is inbegrepen.

Op onze website vind je meerdere interviews, reviews en experienceblogs van cliënten die hun ervaringen delen. Online vindt je ook verschillende fora en websites waar ervaringen met last-minute of flexibele haartransplantaties gepubliceerd en gedeeld worden.

Je weet vanaf het voorstellen van het persoonlijk behandelplan en de kostprijs precies waar je op financieel vlak aan toe bent. Het behandeltarief is inclusief het adviesgesprek, de nazorg en controles.

Mits jouw financiële situatie dat toe laat, kan je door middel van een persoonlijke lening of doorlopend krediet de HST-behandeling in termijnen betalen. BSB Leningen informeert je graag over de mogelijkheden. Voldoe je aan de gestelde voorwaarden dan krijg je een kredietvoorstel aangeboden.

Nee, haartransplantaties worden gezien als cosmetische ingreep. Alleen als er sprake is van een medische noodzaak is (gedeeltelijke) vergoeding mogelijk. Ook aanvullende zorgpakketten bieden nauwelijks vergoedingsmogelijkheden.

Als je binnen- en buitenlandse haartransplantatie tarieven vergelijkt, dan valt het verschil vaak snel op. Wat er niet bij de vergelijking wordt vermeld, is dat de loonkosten in het buitenland veel lager zijn en dat je rekening moet houden met bijkomende reis- en verblijfkosten. Daarnaast bestaan er diverse haartransplantatie technieken: FUT, FUE en HST. Ondanks dat alle technieken zijn gebaseerd op hetzelfde principe: haarzakjes die worden geëxtraheerd uit behaard gebied (het donorgebied) en geïmplanteerd in het gewenste gebied (het ontvangstgebied), bestaan er grote verschillen in kwaliteit en resultaat. Zo wordt bij een HST-behandeling – als enige methode – niet het volledige haarzakje geëxtraheerd, maar slechts een deel van het haarfollikel met stamcellen. HST is in vergelijk met de andere technieken de meest geavanceerde en arbeidsintensieve ingreep. Ook de ervaring telt. De resultaten van buitenlandse klinieken zijn veelal teleurstellend en in sommige gevallen is er zelfs sprake van grove misstanden. Zo worden behandelingen uitgevoerd door personeel zonder medische opleiding, medische protocollen worden niet nageleefd en er is geen nazorg. Patiënten blijven achter met een onnatuurlijke Turkse haarlijn, haar dat in een onnatuurlijke richting groeit, met littekens tot gevolg. In ernstige gevallen raken wonden chronisch ontstoken, met alle gezondheidsrisico’s van dien. Kortom, je moet voor jezelf bepalen of je het risico – dat met een goedkope haartransplantatie in zulke landen gepaard gaat – waard vindt.

De resultaten van de ingreep zijn blijvend. Een kleine groep mensen wil later de bereikte haardichtheid verder laten vergroten. Zolang er donormateriaal beschikbaar is en jouw gezondheid dat toelaat, is er geen reden om aan te nemen dat een extra behandeling niet met succes zou worden uitgevoerd.

In overleg is het mogelijk om een aanbetaling te doen. Het volledige behandelbedrag dient voor aanvang van de ingreep betaald te zijn. Je kunt dit doen door middel van een overschrijving. Het is ook mogelijk om in de kliniek gebruik te maken van de pinbetaling. Eventuele andere mogelijkheden worden overlegd tijdens het vrijblijvende adviesgesprek.