haartransplantatie last minute tarief

Last minute korting

U denkt erover om een haartransplantatie te ondergaan. Maar dan wél een HaarStamcel transplantatie, de hoogste kwaliteit die er op het gebied van haartransplantaties te verkrijgen is. Het enige dat u nog tegenhoudt is de prijs. Herkenbaar? Bent u flexibel in tijd, kunt u last minute een haartransplantatie inplannen? Dan is een last minute haartransplantatie voor u een ideale oplossing!

Last minute haartransplantatie

Hair Science Institute heeft cliënten over de gehele wereld die een haartransplantatie ondergaan in een van onze klinieken. Onze agenda is vaak al maanden van tevoren volgeboekt. Het komt toch wel eens voor dat een client zijn behandeling op het laatste moment moet afzeggen, bijvoorbeeld vanwege het niet rond krijgen van een visum, ziekte of een andere oorzaak.
Wij willen de behandelruimtes, onze technicians en artsen zo efficiënt mogelijk inzetten, daarom bieden wij de “last minute” haartransplantaties aan. Wij bieden de behandeling dan aan met een korting!

Meld u nu aan
voor een last minute behandeling

Als u gebruik wilt maken van een last minute behandeling, vul dan het onderstaande formulier in. 

Vrijblijvend consult,
van onschatbare waarde!

  • Maatwerk advies
  • Behandel- en preventieplan
  • Vrijblijvende prijsopgave

“Na het gratis consult weet u waar u staat. En het blijft helemaal vrijblijvend!”

Plan uw vrijblijvend consult

1
Kies je locatie
2
Maak een afspraak
3
Jouw informatie

Hoe gaat het in zijn werk?

Een van onze technicians neemt dan contact met u op binnen een werkdag, voor het plannen van een vrijblijvend consult. Tijdens het vrijblijvend consult gaan wij uitgebreid in op uw persoonlijke situatie, het gewenste resultaat en de kosten. Verder krijgt u informatie over de techniek, persoonlijk advies en is er alle ruimte om vragen te stellen.
Na het consult wordt u op een last minute wachtlijst geplaatst en wordt u telefonisch door onze technicians benaderd als er zich een eerstvolgende behandelmogelijkheid voordoet. Vanzelfsprekend is dit vrijblijvend en bent u niet verplicht om van de aangeboden optie gebruik te maken. U kunt ook wachten tot de volgende ‘last minute’ mogelijkheid zich voordoet.