Haartransplantatie Turkije voor en na foto’s

Zoek je naar haartransplantatie Turkije voor en na foto’s? Zoals bij elke chirurgische ingreep, bereid je jezelf doorgaans goed voor op de behandeling. Je wilt weten wat je kunt verwachten en welke haartransplantatie in Turkije resultaten mogelijk zijn. Hoewel een haartransplantatie als een relatief veilige behandelmethode beschouwd kan worden, kan het betrokken proces ertoe leiden dat je tijdens de uren en dagen na de ingreep bijwerkingen ervaart. De risico’s en bijwerkingen zijn van invloed op het resultaat na een haartransplantatie.

 

https://www.youtube.com/watch?v=13PkbrT3lGU

Bijwerkingen en complicaties op korte termijn

De bijwerkingen die volgen op een haartransplantatie zijn doorgaans tijdelijk en verdwijnen vaak binnen enkele dagen tot weken na de procedure. Deze bijwerkingen op korte termijn zijn onder meer:

 

  • Bloeding en zwelling van de hoofdhuid. Enkele van de meest voorkomende bijwerkingen na een haartransplantatie zijn bloedingen en zwellingen. Deze bijwerkingen komen zowel in het donorgebied als op de transplantatieplaatsen voor. Na een aantal dagen zie je hoe de zwellingen vanzelf afnemen.
  • Jeuk is een van de meest voorkomende bijwerkingen van een operatie. De behandelde hoofdhuid probeert te genezen en jeuk is daarvan een logisch gevolg. Het is echter belangrijk om niet aan de hoofdhuid te krabben. De jeuk op deze manier verlichten, kan de getransplanteerde haarzakjes beschadigen. Ook vergroot je de kans dat er vuil in de wondjes komt, wat uiteindelijk kan leiden tot een infectie. Als de jeuk na de haartransplantatie langdurig aanhoudt, kan dit het gevolg zijn van de shampoo die je gebruikt. De specialist kan je informatie geven over het voorkomen en verlichten van jeuk na de haartransplantatie.
  • Ontstekingen of infecties van de haarzakjes staan bekend als folliculitis en kunnen als complicatie na een haartransplantatie optreden. Dit soort infecties kan in de regel goed behandeld worden met antibiotica.
  • Twee tot vier weken na de haartransplantatie valt het getransplanteerde haar uit. Dit is een veel voorkomend verschijnsel en niet iets om je direct zorgen over te maken. Na een aantal maanden gaat het getransplanteerde haar opnieuw groeien.

 

De korte termijn complicaties doen zich binnen een aantal dagen tot weken na de ingreep voor en zijn doorgaans van voorbijgaande aard. Er zijn echter ook een aantal complicaties op de lange termijn waar je rekening mee moet houden.

 

  • Verslapping van de hoofdhuid. De elasticiteit van je hoofdhuid kan door de haartransplantatie beïnvloed worden. Dit is voornamelijk het geval bij de FUT-methode. Binnen 6 tot 8 weken krijgt de huid een stukje van de voormalige stevigheid terug.
  • Getransplanteerde haarzakjes groeien niet. Hoewel het slagingspercentage bij de meeste haartransplantaties tussen 80% en 95% ligt, zijn er enkele omstandigheden waarin de transplantaten zich niet of onvoldoende hechten. Je hebt dan eventueel een nabehandeling nodig.
  • Een andere lange termijn complicatie is de haarkrul. Dit houdt in dat een haarzakje dat is getransplanteerd, gekruld is waardoor ingegroeide haren kunnen ontstaan. Dit kan irriterend zijn en infecties tot gevolg hebben. Als er een groot aantal gekrulde haren op het hoofd zit, kunnen de resultaten van de haartransplantatie onnatuurlijk lijken.

 

Zodra je na de ingreep de kliniek verlaat, heb je meestal garantie op de succesvol getransplanteerde haarzakjes. Om bijwerkingen en complicaties tot een minimum te beperken, is het belangrijk om de adviezen met betrekking tot nazorg goed op te volgen. Ervaar je bijwerkingen of houden complicaties langere tijd aan? Bespreek dit met de specialist die de ingreep heeft toegepast. Het tijdig ondernemen van actie, kan erger voorkomen.

Voorbeelden haartransplantatie Turkije voor en na foto’s

Online vind je een groot aantal voorbeelden van haartransplantatie voor en na foto’s. Je ziet in één oogopslag hoe de haargroei voor de ingreep was, en hoe de haartransplantatie verbetering heeft gebracht. Wat er bij deze beelden niet wordt vermeld, is de periode die tussen beide foto’s zit. De foto’s zijn immers niet op dezelfde dag gemaakt. Tussen de voor en na foto zit minimaal een periode van 9 tot 12 maanden. Dat lijkt lang en voor veel mensen is het even schrikken als ze horen dat een haartransplantatie een langdurig traject is. Een behandeldag duurt 6 tot 9 uur, maar je moet ruim 12 maanden wachten voordat je kan zeggen of het resultaat aan je verwachting voldoet. Wil je weten hoe de hoofdhuid er na de behandeling uitziet? Online worden persoonlijke haartransplantatie ervaringen gedeeld, waarbij mensen ook foto’s van de hoofdhuid en het genezingsproces laten zien. Deze foto’s laten meer zien dan alleen het resultaat. Je ziet hoe de huid binnen 7 tot 10 dagen herstelt van de behandeling en hoe de haargroei zich langzaam maar zeker ontwikkeld. Deze foto’s vind je op bijvoorbeeld Haarweb.nl of Haarstichting.nl, maar ook door te zoeken naar haartransplantatie reviews kom je verschillende fotoreportages tegen.

Haartransplantatie Turkije voor en na – FAQ

Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op het slagingspercentage van een haartransplantatie. Als je de ingreep ondergaat in een gerenommeerde kliniek met een geregistreerde haarchirurg en ervaren medisch personeel, is het slagingspercentage hoger dan 70%. Artsen en klinieken spelen een grote rol bij het halen van een succesvol resultaat. Wees daarom voorzichtig bij het kiezen van een kliniek en vraag altijd naar aantoonbare ervaring van de haarchirurg.

Een haartransplantatie is zowel een effectieve als permanente oplossing bij haaruitval. De haarzakjes die worden getransplanteerd, komen uit de haarkrans. Deze haren zijn resistent tegen het DHT-hormoon. Deze kenmerken blijven ook na een transplantatie behouden. Er zijn meerdere redenen waarom je later een 2e of misschien 3e sessie overweegt. Het laten verdichten van de haardos en/of het aanpassen van je haarlijn zijn hier voorbeelden van.

Binnen 4 tot 6 maanden na de procedure kun je nieuwe haargroei verwachten. Het is normaal dat je vanaf 2 weken na de ingreep ziet dat het getransplanteerde haar uitvalt, waarna het groeiproces in een rustfase komt. Als het haar begint te groeien, zie je weer gezonde en sterke haren. Je beoordeelt het eindresultaat pas 12 maanden na de haartransplantatie.

Tussen de eerste en laatste foto zit meestal ruim 12 maanden.

Een haartransplantatie specialist kan je foto’s laten zien die vlak na een ingreep zijn gemaakt. Andere foto’s zie je bijvoorbeeld op Haarweb.nl of Haarstichting.nl, het forum waar mensen informatie en ervaringsverhalen delen.  Deze foto’s laten zien hoe de haargroei zich langzaam, maar zeker ontwikkelt en hoe de hoofdhuid herstelt van de ingreep.

Nee, het is niet mogelijk om het haar van iemand anders te transplanteren. De reden hiervoor is dat de haarzakjes een unieke genetische code hebben, waardoor de kans op afstoten nihil is. Als je behandeld wordt met lichaamsvreemde cellen, worden deze afgestoten. Iemand die geen of onvoldoende donorhaar heeft, komt niet voor een haartransplantatie in aanmerking.

Er zijn helaas veel voorbeelden waarbij mensen niet tevreden zijn met het eindresultaat. Dit komt regelmatig voor en is meestal een gevolg van onvoldoende kennis en kwaliteit. Met een correctie ingreep kan het resultaat soms verbeterd worden.

Ja, helaas wel. Als het haarverlies te lang heeft geduurd en een groot gedeelte van het haar verloren is gegaan, is het donorgebied vaak te beperkt. Omdat er gewerkt wordt met uw eigen donormateriaal, moet dit voor een natuurlijk resultaat voldoende beschikbaar zijn.

Ja, net zoals mannen gaan ook vrouwen voor een haartransplantatie naar Turkije. Resultaten die bereikt worden zijn verschillend. Online is divers beeldmateriaal beschikbaar.

Nut van haartransplantatie Turkije foto’s voor en na de behandeling

Als voorbereiding op een haarimplantatie wil je graag weten wat je van de ingreep en de herstelperiode kunt verwachten. De populariteit van de haartransplantatie is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Via Google vind je niet alleen haarklinieken die de ingreep aanbieden, maar kom je ook op persoonlijke blogs waar iemand uitlegt hoe hij of zij de behandeling heeft ervaren. Niet elke review die je leest, bevat interessante informatie. Je kunt gericht zoeken naar reviews over de kliniek of specialist van je voorkeur, maar je kunt ook uitsluitend zoeken naar haartransplantatie Turkije voor en na foto’s of video’s. Hoe en waar je ook zoekt naar informatie, laat je ook altijd persoonlijk voorlichten en adviseren.

Een haartransplantatie is een kostbare ingreep waar je een goed resultaat bij verwacht. Vergelijk de informatie die je krijgt met elkaar. Besteed bij het vergelijken aandacht aan de omvang van de ingreep, de techniek die wordt toegepast, de prijs die je voor de volledige behandeling betaald en hoe de nazorg is geregeld. Spreekt een bepaalde kliniek of behandelaar je aan en heb je ook na een persoonlijk kennismakingsgesprek een goed gevoel? Dan heb je al een gedeelte van een goed resultaat in handen. Volg je daarna de adviezen van de specialist goed op en blijven complicaties uit? Dan kijk je met tevredenheid terug naar je eigen haartransplantatie voor en na foto’s.