Na haaruitval tevreden na een haartransplantatie

Haartransplantatie voor en na foto’s

Ben je op zoek naar haartransplantatie voor en na foto’s? Hair Science Institute is specialist op het gebied van diverse haartransplantatie behandelingen. De kliniek staat bekend om de gepatenteerde HaarStamcel Transplantatie methode die jaarlijks succesvol wordt toegepast bij honderden mensen. Lijkt het je een geweldig idee om weer met vertrouwen naar een verzorgde haardos in de spiegel te kijken? Bekijk de haartransplantatie voor en na foto’s van diverse klinieken en vergelijk deze met de resultaten die bij Hair Science Institute worden bereikt.

 

Haartransplantatie voor en-na foto’s man

Behaald resultaat met 1450 grafts, 9 maanden na de HST-behandeling

 

Haartransplantatie voor en-na foto’s vrouw

Behaald resultaat met 750 grafts, 9 maanden na de HST-behandeling

Haar verandert alles

Afhankelijk van de mate waarin het haar is uitgevallen, heb je verschillende opties als het gaat om het herstellen van je haardos. Het vinden de meeste geschikte oplossing hangt af van de wensen die je hebt en, niet geheel onbelangrijk, de oorzaak van het haarverlies. Androgene alopecia, erfelijke kaalheid, is onomkeerbaar en kan met een haartransplantatie behandeld worden. Als het haarverlies zich in een vroege fase bevindt, kun je opties zoals haargroeimiddelen, een laserbehandeling of een haarwerk overwegen. Is het haarverlies al wat verder gevorderd of als je met een andere behandeling niet het gewenste resultaat hebt bereikt kan je een haartransplantatie overwegen. Met een haartransplantatie kunnen kale plekken opgevuld worden en wordt de dichtheid van je haardos verbeterd. Hoe bepaal je welke oplossing voor jou geschikt is?

Mensen met haaruitval komen vaak als eerste bij de eigen huisarts terecht. Een huisarts kan je helpen met het vaststellen van de oorzaak van het haarverlies. Erfelijke kaalheid kan vaak zonder aanvullende (bloed)onderzoeken worden gediagnosticeerd. De arts gaat hiervoor af op je familiale achtergrond, waarbij vragen worden gesteld over hoe en wie er binnen je familie bekend is met haarverlies. Om eventueel andere factoren, zoals bloedarmoede en/of een vitaminegebrek, uit te kunnen sluiten kan de huisarts je doorverwijzen naar het laboratorium voor bloedonderzoek. Als de oorzaak bekend is, bespreekt de huisarts eventuele behandelmogelijkheden met je en kun je in overleg een haargroeimiddel proberen. Ondanks de wetenschappelijk aangetoonde effectiviteit wil niet iedereen langdurig een haargroeimiddel gebruiken. Je kunt je daarom ook laten adviseren over andere oplossingen, waarbij langdurige resultaten worden bereikt en je niet bent aangewezen op het dagelijks gebruik van een medicijn.

 

Resultaat haartransplantatie voor en na foto’s

Heb je online of in de media gehoord over haartransplantatie behandelingen en ben je benieuwd naar deze behandeling? Online vind je uitgebreide informatie over deze succesvolle behandeling die in binnen- en buitenland wordt toegepast. Je komt voor een haartransplantatie in aanmerking als je haaruitval erfelijk is en nog niet te ver gevorderd. De ingreep wordt toegepast met je eigen hoofdhaar. Hiervoor wordt gewerkt met haar afkomstig uit je haarkrans, de achterkant van het hoofd. De specialisten van Hair Science Institute voeren de HaarStamcel Transplantatie methode uit. Een gedeelte van het haarzakje blijft achter in het donorgebied, terwijl de andere helft in de kale gebieden wordt geplaatst. Op deze unieke manier blijft de haarkrans beter intact en wordt op de kale plekken nieuwe haargroei mogelijk. Het is een arbeidsintensieve techniek met prima resultaten. Je kunt online verschillende haartransplantatie voor en na foto’s zien van behandelingen die met de HST-techniek zijn uitgevoerd.

 

https://www.youtube.com/watch?v=QIljTC6Ndqk

Waarom haartransplantatie voor en na foto’s bekijken?

Niet iedereen weet van tevoren wat men van een haartransplantatie kan verwachten. Het bekijken van de voor en na foto’s geeft een goed idee van de mogelijkheden. Toch zit er ook een kanttekening aan deze foto’s. Wat er vaak niet bij vermeld wordt is dat er tussen de voor en na foto een lange periode zit, gemiddeld 9 tot 12 maanden. Om te zien hoe iemand er direct na een haartransplantatie uitziet en hoe de haargroei zich ontwikkelt, kun je ook op een haartransplantatie forum naar beeldmateriaal zoeken. Mannen en vrouwen die hun haartransplantatie ervaring delen, doen dit vaak met extra fotomateriaal. Hoe ziet de huid eruit na afloop van de haarimplantatie? Hoelang duurt het voordat de eerste nieuwe haargroei zichtbaar is? Hoe ontwikkelt de haargroei zich door de maanden heen? Vaak zijn deze foto’s interessanter om te zien dan de standaard voor en na beelden. Juist omdat het je een idee geeft van de herstelperiode en de tijd tot aan het eindresultaat.

Blijvende resultaten haartransplantatie

Zowel mannen als vrouwen die een haartransplantatie overwegen, zien de blijvende resultaten als een van de grootste voordelen van de ingreep. Je betaalt een zekere kostprijs voor de ingreep, maar de succesvol getransplanteerde haarzakjes blijven dan ook levens lang nieuwe haargroei produceren. Vergelijk je dan de kosten van een haartransplantatie met die van alternatieve behandelmethodes, dan zie je dat de alternatieve behandelingen regelmatig terugkerende kosten met zich meenemen. Dit is bij een haartransplantatie niet het geval. Het merendeel van de mensen die een haarimplantatie ondergaat geniet blijvend van een mooie haardos. De kostprijs kan als een nadeel beschouwd worden. Heb je interesse in een haartransplantatie, maar kun je de kosten niet in een keer missen? Hair Science Institute werkt samen met BSB-lening, waar je terecht kunt voor een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Zo kun je toch de gewenste ingreep laten toepassen en kun je het geleende bedrag in maandelijkse termijnen aflossen.

Meer haartransplantatie foto’s

Uiteraard zegt een haartransplantatie foto meer dan duizend woorden. Toch kun je door het bekijken van haartransplantatie foto’s nieuwe vragen krijgen, die je graag beantwoord wilt hebben. Veel basisvragen worden op een haartransplantatie forum gesteld en beantwoord. Staat jouw vraag er niet tussen? Schrijf deze op en neem je vragenlijstje mee naar het consult bij een specialist. Je bereidt jezelf op deze manier grondig voor op een eventuele behandeling. Heb je online haartransplantatie voor en na foto’s gezien en ben je benieuwd of en hoe de ingreep bij jou kan worden toegepast? Hair Science Institute nodigt je uit voor een consult in de kliniek. Het consult geeft antwoord op je vragen en in de kliniek kun je nog meer haartransplantatie foto’s bekijken van ingrepen die ter plaatse zijn toegepast. De HST-methode kan bij mannen en vrouwen toegepast worden. Je krijgt een persoonlijk behandeladvies en een kostenopgave. Het adviesgesprek is vrijblijvend en kosteloos. Hair Science Institute is telefonisch bereikbaar op +31 (0)43 601 8101.