Hair Science Clinic - haartransplantatie met het meest natuurlijke resultaat
Iedereen verdient mooi haar

Iedereen verdient mooi haar

Dat de eerste indruk cruciaal is weten we allemaal. Die is voor een groot gebaseerd op intuïtie; we gaan af op ons buikgevoel bij de beoordeling van iemands uiterlijk. Haardracht is daarin heel bepalend; het is één van de eerste dingen die mensen opvalt als ze naar je kijken.

We gaan allemaal af op ons buikgevoel bij de beoordeling van iemands uiterlijk bij een eerste kennismaking. In sociale relaties – en zeker in de liefde – spelen intuïtie, lichaamstaal en uiterlijk een cruciale rol. We zijn razendsnel met het beoordelen van mensen, zelfs vóórdat iemand een woord heeft gezegd, hebben we – onderbewust –  al een inschatting gemaakt van diens persoonlijkheid, status, achtergrond en nog heel veel meer.

Only one chance to make that first impression, you better get it right.

De relatie tussen intuïtie, uiterlijk en onze relaties met anderen is fascinerend. Het snelle screenen van iemands voorkomen hebben we vaak niet eens door, het zijn processen die zich afspelen op een onderbewust niveau. Ze zijn terug te voeren op ons survival instinct, dat diep in het menselijk brein verankerd is. Onze prehistorische voorouders hadden vaak maar een paar seconden om te beslissen: vechten, vluchten of bevriezen. Een verkeerde inschatting kon fataal zijn. Door dat oeroude instinct hechten we nog steeds zo veel belang aan die eerste indruk.

 

Iedereen verdiend mooi haar!

 

Uit studies blijkt dat ná het vormen van die eerste indruk eigenlijk alles wat de persoon in kwestie doet aan dat eerste oordeel getoetst wordt. Maak je een goede eerste indruk, dan werkt dat in je voordeel. Maak je een slechte eerste indruk, dan is het niet onmogelijk om die om te buigen, maar dat kost dan wel flink wat moeite.

Natuurlijk zijn er tal van aspecten (leeftijd, ras, cultuur, stem, postuur…) die een first impression bepalen. Feit is dat je uiterlijke verschijning een belangrijk onderdeel is in de oordeelsvorming en haardracht is daarin een bepalend element. Het één van de eerste dingen waar mensen naar kijken, maar ook een afspiegeling van je innerlijk, een uiting van je persoonlijkheid. Niet alleen van schoonheid of stijl, maar soms ook als een blijk van innerlijke evolutie.

Haardracht kan een statement zijn: afro, hanenkam, dreadlocks, pijpenkrul… allemaal voorbeelden van kapsels waarmee in bepaalde gevallen bewust cultuur, religie of politiek wordt uitgedragen. Een ander soort statement is het – soms rigoureus – veranderen van je kapsel na bijvoorbeeld een relatiebreuk. Het is dan een manier om een streep te zetten onder het verleden. Om een levensfase af te sluiten en een nieuwe te beginnen.

Mooi haar maakt blij

Het aanpakken van dunner wordend haar of kaalheid met een HaarStamcelTransplantatie kan ook zo’n echte life changer zijn. Mensen die zich – soms jarenlang –  onzeker en ongelukkig voelden over hun uiterlijk, krijgen een boost van levensvreugde en zelfvertrouwen na het ondergaan van een HaarStamcelTransplantatie.

 

A;s je haar maar goed zit

 

‘Als je haar maar goed zit’, is dan ook een gevleugelde uitspraak. Mooi haar is niet alleen bepalend voor je uiterlijk, maar is vooral iets waar je zélf blijer en zelfverzekerder van wordt.

Een natuurlijke look

Een goede haarkliniek kan in dit proces een grote steun en toeverlaat zijn, wát jouw reden ook is om je haarprobleem aan te pakken. Haarspecialisten begeleiden je optimaal in dit – soms emotionele – proces. Ze stemmen je nieuwe haarlijn bovendien af op de vorm van je gezicht, letten op de structuur van het haar en op je hele voorkomen. Voor een zo natuurlijk mogelijk eindresultaat.

Het gaat er vooral om dat jouw look (weer) past bij jouw persoon. Dat jij kunt zijn wie je wilt zijn en je goed voelt over jezelf. Dat is allemaal mogelijk met een HaarStamcel Transplantatie. Het is de meest sophisticated techniek die er is, met het allermooiste resultaat. En dat verdient iedereen die zich weer goed wil voelen door mooi natuurlijk haar.

Laat je persoonlijk informeren

Denk jij ook over het aanpakken van je haarprobleem? Wil je je persoonlijke situatie eens bespreken met een van onze artsen? In een gratis, vrijblijvend consult krijg je alle informatie die je nodig hebt. We nemen het hele proces stap voor stap met je door en adviseren je over de mogelijkheden.

Plan een gratis, vrijblijvend consult of download onze brochure voor alle informatie over Hair Science Institute en onze HaarStamcel Transplantatie.