Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Samenwerking met haarprofessionals bij haartransplantatie

Bedankt voor uw interesse in Hair Science Clinic en de fijne kennismaking tijdens THE HAIR PROJECT. Graag komen en / of blijven wij met u in contact omdat wij geloven in een win-win samenwerking en het mooiste, meest natuurlijke resultaat voor uw cliënt.

Op deze pagina treft u meer informatie over ons, onze gepatenteerde HaarStamcel Transplantatie en het samenwerkingsprogramma voor haarprofessionals.

HAARVERLIES

Niemand vindt het fijn om haar te verliezen. Het kan de kwaliteit van je leven flink aantasten. Een haartransplantatie biedt voor veel vormen van kaalheid een definitieve oplossing. Met onze innovatieve HaarStamcel Transplantatie (HST)-techniek helpen wij mannen, vrouwen en kinderen weer aan een mooie, natuurlijke haardos.

Wat is HaarStamcel Transplantatie?

HaarStamcel Transplantatie (HST) is een unieke, gepatenteerde techniek voor haartransplantatie waarvan de effectiviteit wetenschappelijk is bewezen. De resultaten van HST zijn zeer fijnmazig en 100% natuurlijk. Zonder littekenvorming en met behoud van het donorgebied. Geen enkele andere techniek voor haartransplantatie evenaart HST.

Hoe werkt HST?

HST benut op slimme wijze het regenererend vermogen van de menselijke stamcel. De kern van deze revolutionaire techniek is dat slechts een déél van een haarfollikel – en niet het hele haarzakje – nodig is om één of meerdere nieuwe haren te vormen.

In de grafts (weefsel met haarzakje), die worden overgebracht van het donorgebied naar het ontvangstgebied, bevinden zich genoeg haarstamcellen om op de nieuwe plek haar te doen groeien. Een speciale preservatievloeistof geeft een extra boost aan de groei en levensvatbaarheid van de grafts. Deze gepatenteerde aanpak vormt de basis van de sophisticated HST-methode.

Uniek: behoud van het donorgebied

Er blijven ook voldoende haarstamcellen achter in het donorgebied, waardoor ook in het donorgebied haar blijft groeien. Zo blijven er praktisch geen littekens achter en blijft het donorgebied intact voor vervolgbehandelingen.

Download onze algemene brochure

GA VOOR NATUURLIJK RESULTAAT

Het resultaat van een HST is definitief: getransplanteerde haarfollikels blijven een leven lang haar produceren. Het is de meest effectieve ingreep om haar te verdichten en natuurlijk volume te creëren. De getransplanteerde grafts zijn superklein, hierdoor ontstaat een fijnmazige, zeer natuurlijk ogende inplant. Bij het reconstrueren van de haardos is het erg belangrijk dat de haren in de juiste vorm en haargroeirichting geïmplanteerd worden.

Onze artsen en technicians zijn gespecialiseerd om jouw haar de gewenste dichtheid en meest natuurlijke vorm te geven. Zodat, wanneer je niet zou afweten van de eerdere haaruitval en behandeling, niet te zien is dat een cliënt een haartransplantatie heeft ondergaan. En zo moet dat ook zijn.

Voordelen HST

  • Hoogste medische standaard
  • Gebaseerd op wetenschappelijke resultaten
  • Uiterst veilig & pijnloos
  • Snel herstel, geen littekenvorming
  • Fijnmazige, natuurlijke inplant
  • Levenslang resultaat met behoud donorgebied

WAAROM EEN SAMENWERKING?

U als kapper / haarprofessional wordt vaak als eerste geconfronteerd met haaruitval en kaalheid van een cliënt. U constateert een terugwijkende haargrens, dunne plekken op het hoofd of een kalende kruin. Óf uw cliënt spreekt u aan over zijn / haar overmatige haaruitval. In vertrouwen wordt met u gesproken over het haarprobleem en in veel gevallen wordt u om advies gevraagd. Een haartransplantatie hoeft daarbij niet direct de eerste oplossing zijn. Wel is een gedegen advies van een arts of specialist een eerste goede stap om de oorzaak van de haaruitval vast te stellen.

Wegwijs in de behandelingen tegen haaruitval

Indien een haartransplantatie de beste oplossing biedt tegen het haarprobleem, dan komt u er waarschijnlijk al snel achter dat door het groeiend aantal haarklinieken in binnen- en buitenland het soms lastig is om het kaf van het koren te scheiden. Tijdens het inlezen ontdekt u ook dat er meerdere haartransplantatietechnieken bestaan. De bekendste zijn de FUT, FUE en de HaarStamcel Transplantatie (HST) methode. Hoewel alle haartransplantatietechnieken gebaseerd zijn op hetzelfde principe – haren extraheren uit het donorgebied en implanteren in het ‘kalende’ gebied – zijn er grote verschillen in de werkwijze en kwaliteit. Ook de resultaten en prijzen kunnen sterk uiteen lopen.

Kennis en expertise delen

Om die reden delen wij – als autoriteit op het gebied van haar, stamcellen en tissue engineering – graag onze kennis en ervaring met u, om zo een hoog kwaliteitsproduct aan uw en onze cliënten te kunnen leveren. Een win-win voor u als kapper, Hair Science Clinic en uiteindelijke ’t allerbelangrijkste een mooi, natuurlijk resultaat bij een tevreden cliënt.

Bedenk:

  • Kaalscheren is een verlies voor de kapper.
  • Vrouwen willen er goed uitzien dat is een winst voor beide de cliënt en de kapper.
  • Een transplantatie levert een fijnmazige inplant, met zeer natuurlijk en levenslang resultaat.

AANMELDEN PROGRAMMA

Om uw cliënten op een goede manier te kunnen helpen hebben wij een samenwerkingsprogramma ontwikkeld, dat u als kapper wegwijs maakt in het signaleren van overmatig haaruitval, het adviseren bij de aanpak van het haarprobleem en de voor- & nadelen van de verschillende haartransplantatie-technieken.

Geheel vrijblijvend

Het programma is gratis en geheel vrijblijvend en biedt een bijeenkomst waarin onze specialisten u meenemen in de kennis, wetenschap, trends en ervaring van de haartransplantatiewereld. Daarnaast ontvangt u van ons promotiepakket met daarin materiaal ter informatie voor uw cliënten. En bieden wij u een prestatiebeloning per behandeling van een door u doorverwezen cliënt.

Voor persoonlijk contact en aanmelding voor samenwerking neemt u contact op met Jeroen Remmel, marketingmanager bij Hair Science Clinic.

Neem contact op!

Plaats een reactie