artsen Drs. Wing Yuen en Drs. Stefania Stana

Educatie behandelingen bij Hair Science Institute Een haartransplantatie tegen een speciaal educatietarief! Deelnemen

Inschrijven

Hair Science Academy zoekt cliënten
voor educatie behandelingen

Wij op zoek naar cliënten die willen deelnemen aan educatie behandelingen binnen ons educatieprogramma. Dit is een traject waarin wij onze nieuwe collega’s intern opleiden. Door continu onderzoek te doen zijn wij in staat om onze HaarStamcel transplantatie techniek steeds verder te verfijnen, met als doel nog meer tevreden cliënten.  

Last van een kale kruin, inhammen of weinig haar? Wij bieden dé oplossing: Een haartransplantatie!

Heeft u last van kaalheid en wilt u ervan af? Dan kunt u nu een haartransplantatie boeken tegen een speciaal educatie tarief. Bemachtig uw plek door u in te schrijven via onderstaand formulier! Er zijn maar enkele plaatsen beschikbaar.    

Deelnemen aan educatie behandelingen

hsi-logo
haartransplantatie-man-icon
Vraagteken HASCI
Agenda HASCI

Wat?

Een gepatenteerde HaarStamcel transplantatie voor mannen met als doel een natuurlijke haarlijn, kruin of volle haardos te creëren. Uiteraard is de hoogstaande kwaliteit die Hair Science Institute garandeert gewaarborgd.

Wie?

Mannen tussen de 30 en 60 jaar die last hebben van inhammen, een terugtrekkende haarlijn of een kale kruin.

Waarom?

Wanneer u aan de educatie behandelingen van Hair Science Academy deelneemt, boekt u een haartransplantatie tegen een speciaal educatie tarief. Uw volledige behandeling wordt begeleid door een zeer ervaren team van artsen en technicians.

Waar en wanneer?

De educatie behandelingen vinden plaats in juli, augustus en september 2019. De haartransplantaties worden uitgevoerd in de Hair Science kliniek in Maastricht.

Over Hair Science Institute

Al meer dan 25 jaar is Hair Science Institute dé expert op het gebied van haartransplantaties. Onze ervaren artsen en technicians bieden u hoogwaardige specialistische behandelingen met behulp van de meest nieuwe technieken. Met onze unieke en gepatenteerde HaarStamcel Transplantatie, de HSI-methode, realiseren wij de meest natuurlijke resultaten.   Hair Science Academy is opgericht met als doel training en opleiding van het hoogste niveau te bieden. Wij leiden onze artsen en verpleegkundigen zelf op en zorgen ervoor dat ze gespecialiseerd en gecertificeerd worden in het uitvoeren van de HSI-methode. Er vinden regelmatig trainingen en nascholing plaats.

“Geweldig, ik heb weer haar!”

Hair Science Institute ervaringen cliënten: Roel Rutten

Ik had last van een kale kruin en inhammen en heb besloten een haartransplantatie te laten doen bij Hair Science Institute. De behandeling is van begin tot eind goed gecoördineerd. Eerst ben ik op gesprek geweest. Ik kwam binnen zonder iets te weten en liep naar buiten als een expert. Het was wel spannend, maar ik verheugde mij enorm omdat ik eindelijk weer haar zou krijgen. Ik keek erg uit naar de behandeling en was totaal niet nerveus. De behandeling was niet pijnlijk, ik heb zelfs een aantal keer geslapen. Na enkele maanden begon mijn haar weer te groeien en zag je echt verschil. Het duurde ongeveer 9 maanden tot het uiteindelijke resultaat. De nazorg was heel fijn. Ik kreeg alles mee wat ik nodig had, van pijnstillers tot verzorgingsspullen. Na 3 maanden werd ik gebeld hoe het ging en na 9 maanden ben ik nog langsgegaan. Ik zie het helemaal niet als een medische ingreep, maar meer als een dagje uit. Alles werd tot in detail verzorgd. Echt geweldig! – Roel

"Bijna een wellness beleving"

Ongeveer 3 maanden geleden heb ik de derde haartransplantatie laten uitvoeren door Hair Science Institute. Eerder heb ik het hele gebied, inclusief inhammen en kruin, laten behandelen ter uitbreiding. Nu ging het er vooral om het haar te verdikken. Het voordeel van het haar verdikken is dat het gelijk groeide en ik dus niet hoefde te wachten op resultaat. Je zag het meteen. Ik keek er erg naar uit, de duur van de behandeling maakt dan niks meer uit. Het eerste prikje voelde ik even, maar het was niet meer dan een tandarts verdoving. Daarna nauwelijks meer iets gemerkt, het voelde als een wellness beleving. De dag na de behandeling was ik meteen weer up and running, ik heb gewoon gewerkt. Zowel vooraf als achteraf was de begeleiding uitstekend. De instructies waren duidelijk, er werken professionele mensen en er was een goede nacontrole. Ik ben erg enthousiast! – Rino

Hair Science Institute ervaringen cliënten: Rino Soeters

Heeft u vragen?

Voor meer informatie of bij vragen kunt u contact opnemen met onze kliniek. Wij staan u met alle plezier te woord!