Cliënt tijdens haartransplantatie behandeldag

DE BEHANDELDAG: ALLE AANDACHT VOOR JOU

Graag een vrijblijvend consult

De behandeldag

Je behandeldag willen we natuurlijk zo soepel mogelijk laten verlopen. We nemen je alle zorgen uit handen. Heb je bijvoorbeeld vervoer nodig of wil je overnachten in een hotel in de buurt? We regelen het graag voor je. 

 

Extractie van de grafts

Behandeldag HST extractie grafts

De voorbereiding 
Voorafgaand aan de behandeling maken we foto’s voor het behandeldossier. Vervolgens wordt het donorgebied afgeplakt en geschoren. Het beste resultaat wordt verkregen als we het hele gebied scheren. Om esthetische redenen doen wij dit niet bij iedereen en maar zelden bij vrouwen.

 

Extractie van de grafts
Nadat het donorgebied kort geschoren is, brengen we een oppervlakkige verdoving aan. Daarna begint de technician met de extractie van de grafts. Je voelt hier niets van. Als je even pauze wilt, dan kan dat natuurlijk. Dit mag je zelf aangeven. Halverwege de behandeldag, nadat de grafts geëxtraheerd zijn, vindt de lunchpauze plaats. Die wordt verzorgd door Hair Science Institute.

 

Terugplaatsen van de grafts

Verdoving aan de oppervlakte
Na de pauze begint het tweede deel van de behandeldag: we maken opnieuw foto’s en behandelen het donorgebied met desinfecterende crème. Nadat je nogmaals met de arts het ontvangstgebied hebt bepaald, markeren we dit gebied en verdoven we het.

 

Je mag meekijken
Na de verdoving begint de arts met het ‘maken van de gaatjes’. Omdat we het belangrijk vinden dat we de grafts helemaal naar jouw wens worden geplaatst, mag je in de spiegel meekijken. Nadat de gaatjes gemaakt zijn, wassen we de hele hoofdhuid. Het terugplaatsen van de grafts gebeurt door twee technicians of door een arts en een technician. Vanwege de tijdswinst plaatsen we de grafts met twee personen terug, tenzij het
 ontvangstgebied dit niet toelaat.

 

Terugplaatsen van grafts in behandelgebied

Evaluatie en advies

Als alle grafts zijn teruggeplaatst maken we nog een keer foto’s voor het dossier. Ook krijg je instructies met betrekking tot de nazorg. Bijvoorbeeld over medicijngebruik en het wassen van het haar. De behandeling en de medicijnen hebben geen invloed op de rijvaardigheid. Na de behandeling mag je dus zelfstandig naar huis rijden. Als je dat wilt, ontvang je je foto’s digitaal. 

 

Je huid herstelt in de dagen na de ingreep. Wij geven je tips en adviezen voor een optimaal herstel en eindresultaat. Als je toch twijfelt over je herstel of je krijgt te maken met bijwerkingen, dan is het goed om te weten dat je altijd terecht kunt bij de specialisten van Hair Science Institute. Als je ons nodig hebt, zijn we er voor je.

 

Het resultaat van een HST is definitief. Getransplanteerde haarfollikels blijven een leven lang haar produceren. HST is de meest effectieve ingreep om haar te verdichten en volume te creëren. De geoogste grafts zijn superklein, daardoor ontstaat een fijnmazige, zeer natuurlijke inplant. Het resultaat is niet meteen zichtbaar, maar ontwikkelt zich over een periode van negen maanden.

Arts Stefanie Stana Hair Science Institute

Stefania Stana, arts Hair Science Institute: “ALS ARTSEN GEVEN WIJ ONZE CLIËNTEN ALLE AANDACHT ENPERSOONLIJK ADVIES.”      

Ik wil een vrijblijvend adviesgesprek

Onze extra services

Naast de behandeling helpen we je ook met het geregel eromheen. Mocht je bijvoorbeeld vervoer nodig hebben of een overnachting wensen dan kunnen wij dat voor je regelen. Is de afstand van je woonplaats tot de dichtstbijzijnde kliniek (Amsterdam of Maastricht) minimaal 150 km? Dan bieden wij je een overnachting voorafgaand aan je behandeling inclusief ontbijt aan in een uitstekend hotel. Aan deze service zijn geen extra kosten verbonden.  

 

We helpen je met alles 

Om de behandeldag zo aangenaam mogelijk voor je te maken gaan wij net een stapje verder dan anderen. Je ontvangt fijne tips over de stad zelf, restauranttips en andere leuke plekken.  Voor meer informatie over onze extra services kun je  contact opnemen met onze kliniek in Amsterdam of Maastricht. Onze medewerkers helpen je graag en kunnen meteen reserveringen voor je vastleggen.