Cliënt tijdens haartransplantatie behandeldag

U WORDT DE HELE DAG MET VEEL AANDACHT EN ZORG BEHANDELD.

Graag een vrijblijvend consult

De behandeldag

Tijdens de behandeldag staat u in het middelpunt en doen wij er alles aan om deze belangrijke dag zo soepel mogelijk te laten verlopen. Buiten de behandeling zelf kunnen wij uw overige zorgen ook aanpakken. Mocht u bijvoorbeeld vervoer nodig hebben of een overnachting wensen dan wordt dat door ons geregeld. Om de behandeldag zo aangenaam mogelijk voor u te maken gaan wij net een stapje verder dan anderen.  

Extractie van de grafts

Behandeldag HST extractie grafts

Voorbereiden voor de behandeling
Voorafgaand aan de behandeling worden er foto’s van de cliënt gemaakt voor in het behandeldossier. Vervolgens wordt het donorgebied afgeplakt en geschoren. Het beste resultaat wordt verkregen als het hele hoofd wordt geschoren, maar om esthetische redenen wordt dit niet bij iedereen en maar zelden bij vrouwen toegepast, tenzij hier nadrukkelijk om verzocht wordt. 

 

De extractie van de grafts
Nadat het donorgebied kort geschoren is, wordt er een oppervlakkige verdoving aangebracht. Je voelt niets tijdens de ingreep. Na het verdoven begint de technician met de extractie van de grafts. Tussendoor kan er een pauze genomen worden waarbij de cliënt zelf kan aangeven wanneer deze gewenst is. Nadat de grafts geëxtraheerd zijn vindt de lunchpauze plaats waarbij de lunch verzorgd wordt door Hair Stem Cell Clinic.

 

Het terugplaatsen van de grafts in het behandelgebied

Verdoving aan de oppervlakte
Na de pauze worden er opnieuw foto’s gemaakt en wordt het donorgebied met een desinfecterende crème ingesmeerd. Nadat de arts nogmaals met de cliënt het gewenste ontvangstgebied besproken en vastgesteld heeft, wordt het ontvangstgebied gemarkeerd en vervolgens verdoofd.

 

Gelegenheid om mee te kijken
Na de verdoving begint de arts met het ‘maken van de gaatjes’. Omdat we het belangrijk vinden dat de gaatjes in goed overleg geplaatst worden, krijgt de cliënt regelmatig de gelegenheid om in de spiegel mee te kijken. Nadat de gaatjes gemaakt zijn wordt de gehele hoofdhuid gewassen. Het terugplaatsen van de grafts wordt gedaan door twee technicians of door een arts en een technician. Er wordt, ter wille van de tijd, zoveel mogelijk geprobeerd om met twee personen de grafts terug te plaatsen, tenzij het ontvangstgebied dit niet toelaat.

 

Terugplaatsen van grafts in behandelgebied

Evaluatie en advies

Als alle grafts zijn teruggeplaatst wordt er nog een keer foto’s gemaakt van de cliënt voor in het dossier. Tevens krijg je instructies met betrekking tot de nazorg. Dit betreft onder andere het medicijngebruik en het wassen van het haar. De behandeling en de medicijnen hebben geen invloed op de rijvaardigheid en dus is de cliënt na de behandeling in staat zelfstandig naar huis te rijden. Indien gewenst, kun je eigen foto’s digitaal ontvangen. 

Je huid herstelt zich in de dagen na de ingreep. Wij geven je tips en adviezen voor een optimaal herstel en eindresultaat. Als je toch twijfelt over je herstel of je krijgt te maken met bijwerkingen, dan is het goed om te weten dat je altijd terecht kunt bij de specialisten van Hair Stem Cell Clinic.

Als je ons nodig hebt, zijn we er voor je.

Het resultaat van een HST is definitief. Getransplanteerde haarfollikels blijven een leven lang haar produceren. Het is de meest effectieve ingreep om haar te verdichten en meer volume te creëren. De geoogste grafts zijn super klein, daardoor ontstaat een fijnmazige, zeer natuurlijke inplant. Het resultaat is echter niet meteen zichtbaar, maar ontwikkelt zich over een langere periode.

Arts Stefanie Stana

“ALS ARTSEN GEVEN WIJ ONZE CLIËNTEN ALLE AANDACHT ENPERSOONLIJK ADVIES.” Stefania Stana, Arts Hair Stem Cell Clinic

Ik wil een vrijblijvend consult

Onze extra services

Naast de behandeling kunnen wij uw overige zorgen ook aanpakken. Mocht u bijvoorbeeld vervoer nodig hebben of een overnachting wensen dan kunnen wij dat voor u regelen. Is de afstand van uw woonplaats tot de dichtstbijzijnde kliniek (Amsterdam of Maastricht) minimaal 150 km? Dan bieden wij u een overnachting voorafgaand aan uw behandeling inclusief ontbijt aan. Wij hebben een gunstige regeling met aan aantal uitstekende hotels. Aan deze service zijn geen extra kosten verbonden.  
Om de behandeldag zo aangenaam mogelijk voor u te maken gaan wij net een stapje verder dan anderen. U ontvangt namelijk ook nog wat fijne tips over de stad zelf, restaurant aanraders en andere leuke plekken.   Voor meer informatie over onze extra services kunt u contact opnemen met onze kliniek in Amsterdam of Maastricht. De medewerkers van Hair Stem Cell Clinic staan u graag te woord en kunnen meteen reserveringen voor u vastleggen.