Corona leidt tot toename aanvragen haartransplantatie

Corona leidt tot toename aanvragen haartransplantatie

“Sinds het ingaan van de aangescherpte maatregelen, zien wij een aanzienlijke toename in het aantal aanvragen voor een haartransplantatie”, zegt dr. Coen Gho van Hair Science Institute (Maastricht/Amsterdam).

 

“Vooral acteurs, sporters, artiesten, modellen en zakenmensen die vanwege het coronavirus noodgedwongen thuiszitten, willen hun tijd efficiënt gebruiken. De telefoon staat roodgloeiend bij onze HaarStamcel klinieken in Amsterdam en Maastricht.”

 

Toch sluiting

Desalniettemin sluit het haarinstituut met onmiddellijke ingang de deuren tot minimaal 6 april. “De veiligheid en gezondheid van onze cliënten en medewerkers heeft momenteel de hoogste prioriteit”, benadrukt Gho. “Hair Science Institute stelt in overleg met instanties en ziekenhuizen in de regio de klinieken, beschermende materialen en hulpmiddelen ter beschikking. Veel van onze medewerkers willen ook ondersteuning bieden in de zorg van coronapatiënten. Momenteel worden onze ruimtes gereed gemaakt om coronapatiënten in isolatie te kunnen ontvangen en te behandelen, mocht hier nood aan zijn.”

Nu de klinieken per direct gesloten zijn, staan de artsen van Hair Science Institute klaar voor een online consult of advies-op-maat via een vrijblijvend en persoonlijk online videogesprek.

 

Bron: De Limburger & WijLimburg
Datum: 23-03-2020