Vacature arts haartransplantaties
HET CORONAVIRUS EN ONZE ZORG VOOR U!

CORONAVIRUS: DE LAATSTE ONTWIKKELINGEN!

Het nieuwe coronavirus (COVID-19) leidt wereldwijd tot veel onrust. Zeker nu het virus binnen Nederland verder om zich heen grijpt, ontvangen wij veel vragen over de gevolgen voor de behandelingen bij onze Haarstamcel Klinieken in Amsterdam en Maastricht.

 

Hair Science Institute staakt per direct alle behandelingen vanwege het coronavirus. “De veiligheid en gezondheid van onze cliënten en medewerkers heeft momenteel onze hoogste prioriteit”, benadrukt Dr. Coen Gho. De sluiting van de klinieken in Amsterdam en Maastricht zal tot minimaal dinsdag 28 april a.s. van toepassing zijn. Geplande consulten én nieuwe informatieaanvragen vinden daarentegen gewoon doorgang. Onze artsen staan online voor u klaar en geven advies-op-maat tijdens een persoonlijk & vrijblijvend online videogesprek.

 

Helpende hand
Hair Science Institute neemt de situatie omtrent de huidige ontwikkelingen uiterst serieus. Nu het Kabinet en het RIVM verregaande maatregelen nemen, omdat de verwachte piek voorlopig nog niet is bereikt, bieden wij graag een helpende hand. Hair Science Institute stelt in overleg met instanties en ziekenhuizen in de regio de klinieken, beschermende materialen en hulpmiddelen ter beschikking. Veel van onze medewerkers willen ook ondersteuning bieden in de zorg van Corona patiënten. Momenteel worden onze ruimtes gereed gemaakt om coronapatiënten in isolatie te kunnen ontvangen en te behandelen, mocht hier nood aan zijn.

 

Behandelingen verplaatst
De sluiting van onze klinieken in Amsterdam en Maastricht heeft uiteraard tot gevolg dat geplande behandelingen voorlopig worden uitgesteld. De komende dagen worden alle cliënten persoonlijk geïnformeerd. In overleg zal gekeken worden naar een nieuwe datum voor een haartransplantatie ná 6 april aanstaande.

 

Boek een vrijblijvend consult online
Overweegt u een haartransplantatie? Dan biedt deze coronacrisis natuurlijk dé uitgelezen kans om uzelf goed te verdiepen in de mogelijkheden, de kwaliteit van de verschillende behandelingen en de ervaring van aanbieders.

Een vrijblijvend consult aanvragen kan voor u zeer waardevol zijn. Onze artsen staan – ook nu in tijden van de coronacrisis – voor u klaar en voorzien u graag van advies op maat tijdens een gratis persoonlijk online videogesprek. U krijgt gerichte informatie over HaarStamcel Transplantatie, een persoonlijk advies en er is voldoende ruimte om uw vragen en wensen te bespreken. Op basis hiervan kan een individueel behandelplan worden opgesteld.

 

Boek hier uw vrijblijvend online consult!

 

Uiteraard monitoren wij dagelijks de situatie omtrent het coronavirus. Zodra er zich veranderingen voordoen in het huidige beleid, zullen wij u hierover informeren.

 

Voor meer informatie en de laatsten ontwikkelingen over het coronavirus in Nederland verwijzen wij u graag naar het RIVM.

 

Hartelijke groet,

Team Hair Science Institute

 

 

Laatst bijgewerkt: 04-04-2020 om 12:30 uur.