Hair Science Academy , het eigen opleidingsinstituut van Hair Science Institute

Hair Science Academy

De Hair Science Academy leidt excellent medisch personeel op via maatwerk educatieprogramma’s. Artsen en technicians worden intensief getraind in de HST-methode, in een uitgekiende mix van theorie en praktijk. Zo dragen we bij aan competente mensen op de juiste plek.  En werken we aan een professionele organisatiecultuur met de hoogste kwaliteitsstandaard.

 

HSI logo orange

 

Expertise uit eigen bron 

De Hair Science Academy vormt samen met de HSI-klinieken en een eigen research- en development-afdeling het Hair Science Institute. We zijn de enige haartransplantatiekliniek ter wereld met deze faciliteiten voor onderzoek en educatie. Onze cliënten profiteren direct van de expertise uit deze kenniscentra.

Steeds beter  

Voortdurende vernieuwing en verbetering drijft het Hair Science Institute. Een medisch team onder leiding van dr. Coen Gho werkt voortdurend aan optimalisatie van de HST-techniek.

Sinds de opening van de eerste kliniek in 2005 zijn vele duizenden medische behandelingen uitgevoerd in HSI-klinieken over de hele wereld.

 

Internationale klinieken

Op dit moment zijn er klinieken in Maastricht, Amsterdam, Londen, Parijs, Cap d’Antibes, Dubai, Hong Kong en Jakarta. Op korte termijn openen nieuwe klinieken in landen binnen en buiten Europa.

 

 

Betrouwbaarheid

In elke kliniek werkt een hoogopgeleide medische staf die de taal van de cliënten spreekt. Elke aan Hair Science Institute verbonden arts, technician en verpleegkundige is intensief getraind in de HST-methode in de eigen Hair Science Academy.

Vanzelfsprekend zijn al onze medische medewerkers geregistreerd in het BIG-register, dat de deskundigheid van medische beroepsbeoefenaren garandeert.