Kosten haartransplantatie

“Door de heldere communicatie weet ik waar ik aan toe ben.”

Graag een vrijblijvend consult

Haartransplantatie kosten

Tijdens een vrijblijvend consult stellen we een persoonlijk behandelplan voor je op. Met de arts of technician bespreek je de huidige staat van je haar, het verloop van je haaruitval, familiaire belasting en het beschikbare donorgebied. Al deze gegevens brengen we samen in kaart. Ook je leeftijd, wensen en verwachtingen komen uitgebreid aan bod.

Het aantal grafts is bepalend

Op basis van alle informatie geeft de arts een nauwkeurige indicatie van de kosten. Bepalend voor het tarief zijn het aantal benodigde grafts en de vorm van kaalheid in jouw geval. Het verloop van kaalheid is bij vrouwen minder duidelijk te herkennen dan bij mannen. Daarom maken we hierin een duidelijk onderscheid.    

Kosten mannen

Een indicatie van de kosten voor een haartransplantatie bij mannen geven wij middels het gestandaardiseerde Hamilton-Norwood schema.

Hierin zie je in de linkerkolom inhammen en een kalende kruin, waarbij de pluk aan de voorzijde lang blijft. In de rechterkolom zie je een terugtrekkende haarlijn vanaf de gehele voorzijde, waarbij de kruin pas laat of helemaal niet kaal wordt.

Bij mannen zijn inhammen en een kalende kruin de meest voorkomende vormen van kaalheid.

Tarieven baardtransplantatie

De uiteindelijke prijs is afhankelijk van het aantal grafts. Daarom kun je de tarieven van een baardtransplantatie het beste bespreken in een persoonlijk consult.

Consult
plannen

Wil je weten wat de kosten van een behandeling in jouw geval zouden zijn? Vraag een gratis, vrijblijvend consult aan met een van onze artsen.

Afspraak maken

Schema tariefoverzicht

Kosten vrouwen

Een indicatie van de kosten voor een haartransplantatie bij vrouwen kunnen we helaas niet geven. Dat heeft een reden: het verloop van kaalheid bij vrouwen is minder duidelijk dan bij mannen. Vrouwen krijgen vooral te maken met dun haar en kaalheid verdeeld over de gehele bovenzijde van het hoofd.

Tarieven wenkbrauwtransplantatie

Ook de kosten van een wenkbrauwtransplantatie zijn afhankelijk van een aantal factoren. Daarom adviseren wij om in een persoonlijk consult te bekijken wat de mogelijkheden en bijbehorende kosten zijn.  

Prijzen per aantal grafts

Deze prijzen zijn gebaseerd op de behandeling in een kliniek in Nederland of Frankrijk. Als gevolg van markt- en valutafluctuaties kan er geen stabiele tarifering gegeven worden.   Uitgangspunt hierbij zal uw globale situatie zijn. Deze kunt u bepalen met behulp van het schema. Een exacte kostenbepaling kan uitsluitend plaatsvinden tijdens een vrijblijvend en gratis consult.

KEUZEAANTAL GRAFTSTARIEFINDICATIE
Hoofdhaar50 (test)€ 570
 < 600€ 3300
 600 – 700€ 4400
 700 – 800€ 4900
 800 – 1000€ 5800
 1000 – 1200€ 6950
 1200 – 1400€ 7900
 1400 – 1600€ 8700
 1600 – 1800€ 9400
 > 1800€ 2,50/graft
Snor/baard Prijs op indicatie
Wenkbrauwen Prijs op indicatie

 

Betalen in termijnen?

Een haartransplantatie is een flinke investering, die het waard gaat zijn, maar in sommige gevallen beter gespreid kan worden. Om u deze mogelijkheid te kunnen bieden hebben wij een betrouwbare partner in BSB-lening. Op hun website kunt u een indicatie krijgen van het bedrag waarvoor u een regeling kunt treffen. Wij verstrekken uiteraard geen persoonlijke medische informatie aan deze kredietverstrekker.  

BTW-vrijstelling

Medische ingrepen zijn in Nederland vrijgesteld van BTW. Cosmetische ingrepen kennen deze vrijstelling niet. Tijdens het consult kunt u dit overleggen met de arts.