betalen in termijnen

“DOOR DE HELDERE COMMUNICATIE WEET IK WAAR IK AAN TOE BEN.”

Graag een vrijblijvend consult

Betalen in termijnen?

Een haartransplantatie in één keer betalen is niet voor iedereen mogelijk. Daarom is er een optie om uw haartransplantatie in termijnen mogelijk. Wij krijgen regelmatig vragen van mensen die hier meer over willen weten. Een haartransplantatie is een flinke investering, die het waard gaat zijn, maar in sommige gevallen beter gespreid kan worden. Om u deze mogelijkheid te kunnen bieden hebben wij een betrouwbare partner in BSB-lening. Op de website van BSB kunt u een indicatie krijgen van het bedrag waarvoor u een regeling kunt treffen. Wij verstrekken uiteraard geen persoonlijke medische informatie aan deze kredietverstrekker.  

In hoeveel termijnen kan ik
mijn haartransplantatie betalen?

Voor veel mensen is een haartransplantatie een behoorlijke investering. Helaas heeft niet iedereen dit bedrag op zijn of haar rekening staan. Daarnaast kan niet iedereen dit bedrag missen. Sommige mensen kiezen er dan voor om te betalen in termijnen.

Welk bedrag moet ik maandelijks betalen
bij een haartransplantatie op afbetaling?

Het bedrag dat u per maand moet betalen, hangt af van verschillende factoren. De haartransplantatie kosten, het aantal termijnen en het rentepercentage dragen hier allemaal aan bij. De geldverstrekker, BSB -lening kan hier het beste duidelijkheid over geven.

Is een haartransplantatie
in termijnen betalen verstandig?

Of het wel of niet verstandig is om een haartransplantatie verspreid te betalen, hangt af van uw situatie. Heeft u bijvoorbeeld een vaste baan en houdt u iedere maand een behoorlijk bedrag over? Dan kunt u ervoor kiezen om de haartransplantatie in termijnen te betalen. Is er echter sprake van werkloosheid en zit u al krap bij kas? Dan is het wellicht verstandig om hier toch wat langer mee te wachten. Het is namelijk niet de bedoeling dat u van een haar probleem uiteindelijk een financieel probleem maakt. Uiteindelijk kunt u dit het beste zelf inschatten.

Welk rentepercentage
moet ik betalen over het bedrag?

Niet iedereen moet hetzelfde rentepercentage betalen bij een lening. Dit is ook het geval bij bijvoorbeeld een hypotheek voor een huis of andere lening. Het percentage dat u aan rente moet betalen, is afhankelijk van hoe groot het risico voor de geldverstrekker is om het bedrag aan u te lenen. Hoe groter het risico, hoe hoger het rentepercentage zal zijn. Indien u geen BKR-registratie heeft, een vaste baan heeft en er verder geen risico’s verbonden zijn aan de lening, kunt u meestal rekenen op ongeveer 3 tot 5 procent rente. Mocht u nog meer vragen hebben over de mogelijkheden of staat uw vraag er niet tussen? Laat het ons gerust weten.