betalen in termijnen

“DOOR DE HELDERE COMMUNICATIE WEET IK WAAR IK AAN TOE BEN.”

Graag een vrijblijvend consult

Betalen in termijnen?

Een haartransplantatie in één keer betalen is niet voor iedereen mogelijk. Daarom bestaat de mogelijkheid om je haartransplantatie in termijnen te betalen. Wij krijgen regelmatig vragen van mensen die hier meer over willen weten.

Betalen in termijnen

Een haartransplantatie is een waardevolle investering in jezelf, die soms beter gespreid betaald kan worden. Om dat mogelijk te maken, hebben wij een betrouwbare partner in BSB-lening. Op de website van BSB kun je een indicatie krijgen van het bedrag waarvoor je een regeling kunt treffen. Wij verstrekken uiteraard geen persoonlijke medische informatie aan deze kredietverstrekker.  

In hoeveel termijnen kan ik
mijn haartransplantatie betalen?

Voor veel mensen is een haartransplantatie een behoorlijke investering. Helaas heeft niet iedereen dit bedrag op zijn of haar rekening staan. Daarnaast kan niet iedereen dit bedrag missen. Sommige mensen kiezen er dan voor om te betalen in termijnen.

Welk bedrag moet ik maandelijks betalen
bij een haartransplantatie op afbetaling?

Het bedrag dat je per maand moet betalen, hangt af van verschillende factoren. De kosten van de haartransplantatie, het aantal termijnen en het rentepercentage dragen hier allemaal aan bij. De geldverstrekker, BSB -lening kan hier duidelijkheid over geven.

Is een haartransplantatie
in termijnen betalen verstandig?

Of het wel of niet verstandig is om een haartransplantatie verspreid te betalen, hangt af van je (financiële) situatie. Het is niet de bedoeling dat je haarprobleem een financieel probleem wordt. Uiteindelijk kun je dit het beste zelf inschatten.

Welk rentepercentage
moet ik betalen over het bedrag?

Niet iedereen betaalt hetzelfde rentepercentage bij een lening. Dit is ook het geval bij bijvoorbeeld een hypotheek voor een huis of andere lening. Het percentage dat je aan rente moet betalen, is afhankelijk van het risico voor de geldverstrekker. Hoe groter het risico, hoe hoger het rentepercentage zal zijn.Als je geen BKR-registratie en een vaste baan hebt en er verder geen risico’s verbonden zijn aan de lening, kun je meestal rekenen op ongeveer 3-5 procent rente.

We helpen je graag

Heb je vragen over de mogelijkheden voor het betalen van een haartransplantatie? Laat het ons gerust weten.