Haartransplantatie mannen bij Hair Science Clinic
Een leven lang plezier

Een leven lang plezier

Het ondergaan van een haartransplantatie is vergelijkbaar met het kopen van bijvoorbeeld een merkhorloge of een designerhandtas: het is een duurzame investering in jezelf, die bijdraagt aan geluk en succes. Zo weet ook dr. Coen Gho van Hair Science Clinic: “Een mooie, volle haardos zorgt ervoor dat mannen en vrouwen zich beter voelen over zichzelf. Het geeft zelfvertrouwen, wat aantrekkelijk is. Een goede fysieke uitstraling en aantrekkingskracht dragen bij aan een gelukkig (liefdes)leven en een succesvolle carrière. Kortom: het is een effectieve ingreep, waar je een leven lang plezier van hebt.

Openhartig

Mocht het sleutelen aan je uiterlijk tot voorkort een taboe zijn, tegenwoordig ligt dat gelukkig heel anders. “Een haartransplantatie is inmiddels een veel voorkomende cosmetische ingreep,” vervolgt dr. Gho. “Acteurs, topsporters, artiesten, politici en leden van koninklijke families komen er de laatste jaren eerlijk voor uit. Door hun openheid normaliseren ze het fenomeen haartransplantatie.”

Onlangs nog trad illusionist Hans Klok in de spotlight met het prachtige resultaat van z’n HaarStamcel Transplantatie, die hij bij Hair Science Clinic Maastricht onderging.

 

een leven lang plezier

Bewezen effectief

“Gelukkig kiezen steeds meer mensen voor veilig en betrouwbaar,” zegt Gho. De arts en onderzoeker is met zijn teams in onder meer Maastricht en Amsterdam een autoriteit op het gebied van haartransplantaties. Basis van het succes is de door Gho ontwikkelde HST methode: een bewezen effectieve techniek die is gebaseerd op meer dan 25 jaar wetenschappelijk onderzoek.

 

HST haartransplantatie dr. Coen Gho

Dr. Coen Gho

Kracht van de natuur

Dr. Coen Gho legt uit: “HST gebruikt de kracht van de natuur, het regenererend vermogen van de menselijke stamcel. Bijzonder aan deze haartransplantatie techniek is dat slechts een klein deel van de haarfollikel (grafts) – en niet de gehele haarwortel – wordt geoogst uit het donorgebied. Dat minuscule stukje weefsel bevat voldoende stamcellen om in het kalende gebied nieuw haar te doen groeien.

 

Fijnmazig

We plaatsen getransplanteerde grafts vervolgens dicht bij elkaar, waardoor de inplant fijnmazig is met een zeer natuurlijk en levenslang resultaat. Óók in het donorgebied groeit het haar terug. Zo blijven er praktisch geen littekens achter op het achterhoofd en zijn eventuele vervolgbehandelingen mogelijk.”

Duurzaam

Hair Science Clinic is gespecialiseerd in het behandelen van vele vormen van kaalheid. Of het nu gaat om dun haar, wenkbrauwen of (bij mannen) diepe inhammen, een kalende kruin of kale plekken in je baard. Een haartransplantatie volgens de gepatenteerde HST-methode is een duurzame investering, waar je een leven lang plezier van hebt. “Misschien juist in deze coronatijd is onze unieke HST behandeling voor meer mensen beter bereikbaar”, stelt dr. Coen Gho. “De kans dat we in het buitenland vakantie kunnen vieren is immers klein. Waarom dan niet je vakantiegeld investeren in jezelf? Aan een mooier uiterlijk, waar je een leven lang plezier van hebt?”

 

Educatiebehandeling

Overweeg je een haartransplantatie, maar ben je terughoudend over de prijs? Dan is een educatiebehandeling bij Hair Science Clinic misschien iets voor jou. Gho sluit af: “Als educatiepatiënt onderga je een high-end HST haartransplantatie tegen een speciaal opleidingstarief.

 

Gelijke kwaliteit en service

Tijdens een educatiebehandeling leiden wij eigen medisch personeel op. Zo brengen junior technicians de unieke HST-methode in praktijk onder supervisie van een ervaren arts. De kwaliteit en service voor jou als cliënt is hetzelfde als die van een reguliere behandeling. Er is maar één verschil: de behandeling duurt langer.”