Hair Science Academy , het eigen opleidingsinstituut van Hair Science Institute

Patienten voor educatie

Het team bestaat uit artsen en verpleegkundigen. Ze hebben allemaal een medische achtergrond en moeten ingeschreven staan in het BIG – register.

De Wet BIG, de Wet op de beroepen in de Individuele Gezondheidszorg, regelt de zorgverlening door beroepsbeoefenaren. Alleen diegenen die in het register zijn ingeschreven, mogen de door De Wet beschermde titel voeren. De deskundigheid van de geregistreerde beroepsbeoefenaren is hiermee voor iedereen herkenbaar.

Nadat er nieuw personeel aangenomen is, voor onze kliniek in Nederland of voor toekomstige partnerships in het buitenland, volgt er een intensieve opleiding. Deze opleiding wordt gegeven door Dr. Coen Gho. Het doel is dat alle personeelsleden op dezelfde manier en met voldoende medische kennis over de HaarStamcel Transplantatie de behandelingen kunnen uitvoeren. Na het succesvol beëindigen van de opleiding ontvangen de deelnemers een certificaat.

Wanneer er nieuw personeel wordt opgeleid, zoeken wij cliënten die zich laten behandelen door aankomend personeel. Dit gaat natuurlijk onder strikte begeleiding van een gecertificeerd teamlid, zodat de kwaliteit van de behandeling gewaarborgd is. De behandelingsdag kan langer duren en de hoeveelheid grafts kan iets minder zijn dan bij een reguliere behandeling. Vanzelfsprekend staat hier een gereduceerd tarief tegenover. Helaas is niet iedereen geschikt om als cliënt voor educatie doeleinden te dienen. Daarom zullen de cliënten eerst door Coen Gho gezien worden om te beoordelen of hij/zij geschikt is om als cliënt voor educatie doeleinden te dienen. Indien de cliënt geschikt is voor educatie doeleinden, kunnen zij een korting krijgen.

Kwaliteit staat binnen Hair Science Institute hoog in het vaandel. Om de kwaliteit van de behandelingen en van het medische personeel te waarborgen vindt er regelmatig bijscholing plaats. Coen Gho is verantwoordelijk voor research & development. Hij introduceert nieuwe ontwikkelingen op het gebied van haarrestauratie aan zijn team door middel van presentaties en praktijktraining. Op deze manier blijft het medische personeel up to date

Op dit moment zijn we op zoek naar cliënten voor educatieve doeleinden. Indien u meer informatie wenst, kunt al altijd een E-mail sturen naar besthair@hasci.com of kijk op onze website om uw aan te melden of meer informatie.