Introductie research & development: dr. Coen Gho van Hair Stem Cell Clinic is een internationaal onderzoeker

Introductie research & development

Sinds 1996 is arts en onderzoeker dr. Coen Gho van bezig met fundamentele studies op het gebied van celculturen en geplukt haar. Daarnaast voert hij biopsies uit op materiaal. De resultaten van één van deze fundamentele studies zijn gepubliceerd in het British Journal of Dermatology.

In deze publicatie openbaarde Gho dat verschillende delen van de haarfollikel stamcellen bevatten, die haargroei kunnen induceren. Dit gebied bevindt zich in de buitenste schede, van de “bulge area” tot het lagere deel van de haarfollikel. Dit werd tevens gepresenteerd op de European Cytoskeleton Meeting.

Wetenschap is de basis voor HST

Deze studies zijn de fundamentele basis voor de methode HaarStamcel Transplantatie. HST gebruikt de kracht van de natuur, het regenererend vermogen van de menselijke stamcel. Bijzonder is dat deze techniek  maar een klein deel van de haarfollikel – en niet de hele follikel – oogst uit het donorgebied.

Hoge haardichtheid, natuurlijke haarlijn

Dat minuscule stukje weefsel bevat genoeg stamcellen om in het ontvangstgebied nieuw haar te doen groeien. Een klein wonder: door het regenererend vermogen ontstaan meerdere haren uit één graft (haarfollikel). De nieuwe grafts (haarzakjes/haarfollikels) plaatsen we dicht op elkaar. Dit zorgt voor een hoge haardichtheid en een mooie, natuurlijke haarlijn.

Extra boost

Een speciale, gepatenteerde preservatie-vloeistof stimuleert de groei en verhoogt de levensvatbaarheid van de grafts. Dit geeft ze een extra boost. Deze integrale aanpak is de basis van deze verfijnde vorm van haartransplantatie, waarbij in het ontvangst- én donorgebied haar groeit.

Expertise uit kenniscentra

De eigen R&D-afdeling vormt samen met de Hair Science Academy en de Hair Stem Cell Clinics het Hair Science Institute. We zijn de enige haartransplantatiekliniek ter wereld met deze faciliteiten voor onderzoek en educatie. Cliënten profiteren direct van de expertise uit onze kenniscentra.

Wereldwijd partner

De R&D-afdeling werkt structureel aan het perfectioneren van de gepatenteerde HST-techniek. Op deze manier verbeteren instrumenten en efficiency van onze medische behandelingen voortdurend. Ook willen we zo klantvriendelijk en kostenefficiënt mogelijk werken. Daarom zijn wij een actieve partner in wetenschappelijk onderzoek, samen met universiteiten en academische ziekenhuizen over de hele wereld.

Met deze introductie research & development willen we je meer inzicht geven over haar, stamcellen en haartransplantatie. We delen graag onze wetenschappelijke kennis met je.