Research & Development Hair Science Institute
In de media: Voilà Magazine Limburg

In de media: Voilà Magazine Limburg

Hair Science Institute staat met een uitgebreid artikel in Voilà, het nieuwe maandblad van Mediahuis Limburg. In het 2-pagina’s omvattende artikel verteld arts en onderzoeker dr. Coen Gho over zijn ervaringen met dunner wordende wenkbrauwen. Leeftijd, maar ook ziekte, medicijngebruik of de frequentie waarop je je wenkbrauwen epileert kunnen een aanwijsbare oorzaak zijn voor het niet teruggroeien van haar. Daar is nu een blijvende oplossing voor…

Gelukkiger door nieuwe wenkbrauwen

Meestal is er een aanwijsbare oorzaak voor het niet terug groeien van het wenkbrauwhaar. Zo speelt leeftijd een rol, maar ook ziekte, medicijngebruik, na chemotherapie en de frequentie waarop je je wenkbrauwen epileert. Als wenkbrauwen te dun zijn geworden of zelfs ontbreken door te vaak epileren, dan is de kans groot dat bepaalde haren op een gegeven moment niet meer terug groeien.

 

‘Ervaringsdeskundige’ op dit vlak is Bridget Maasland. De tv-presentatrice heeft in het verleden haar wenkbrauwen zowat kaal geëpileerd. Hierdoor was ze volledig aangewezen op alternatieven, zoals het smeren van serums of dagelijks aanbrengen van make-up om de wenkbrauwen voller en dikker te laten lijken. Gelukkig kan Bridget inmiddels weer genieten van “prachtige volle wenkbrauwen”, zo vertelde ze onlangs in het tv-programma RTL Boulevard. Dankzij de unieke HaarStamcel Transplantatie (HST) methode van dr. Coen Gho is een natuurlijke reconstructie van de wenkbrauwen vandaag de dag mogelijk.

 

 

Veel vrouwen kiezen voor een HST-behandeling. Hierbij worden je wenkbrauwen opgevuld of opnieuw gestructureerd. “HaarStamcel Transplantatie gebruikt de kracht van de natuur, het regenererend vermogen van de menselijke stamcel”, legt Gho uit. “Daarvoor is slechts een deel van een haarfollikel (graft) – en niet het hele haarzakje – nodig om één of meerdere nieuwe haren te vormen. Deze Haarstamcellen bevinden zich in de grafts (weefsel met haarfollikel). In tegenstelling tot andere haartransplantatie technieken, groeit bij HST zowel in het donor- als het ontvangstgebied nieuw haar, en blijven er geen kale plekken of littekens achter op het achterhoofd.”

 

Laat je optimaal informeren
Wil je meer weten over jouw persoonlijke mogelijkheden tegen kaalheid? Lees hier meer over onze verfijnde, gepatenteerde HaarStamcel Transplantatie (HST) methode. Een HST-haartransplantatie biedt bij veel vormen van kaalheid een definitieve oplossing. Of het nou gaat om dun haar of (bij mannen) diepe inhammen, een kalende kruin of kale plekken in je baard. Wat je situatie ook is: een goede diagnose is belangrijk voor de keuze van een behandeling.

 

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze artsen krijg je inzicht in jouw mogelijkheden en ontvang je een advies-op-maat.

 

 

Voilà magazine wordt maandelijks samen met de dagkrant bij alle abonnees van De Limburger in geheel Limburg verspreid.

Liever alles doornemen op de bank?

Benieuwd of de unieke HST-methode jou kan helpen?

Download gratis de brochure met alle informatie over Hair Science Institute en de gepatenteerde, verfijnde HST-vorm van haartransplantatie!